aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεϊ: «Σκούπισε» τον ΑΠΟΕΛ κι άνοιξε σαμπάνιες τίτλου η Ομόνοια, πρωταθλήτρια για 7η φορά! (pics)

Bόλεϊ: «Σκούπισε» τον ΑΠΟΕΛ κι άνοιξε σαμπάνιες τίτλου η Ομόνοια, πρωταθλήτρια για 7η φορά! (pics)

Στην κορυφή του κυπριακού βόλεϊ για 7η φορά στην ιστορία της και τρίτη συνεχόμενη κάθισε η Ομόνοια Λευκωσίας. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-0 σετ (25-16, 25-15, 25-17) του ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών και άνοιξαν σαμπάνιες τίτλου πετυχαίνοντας την 4η νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου της.

Με τη συμπαράσταση του κόσμου της που έδωσε δυναμική παρουσία η Ομόνοια δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της και με το εκπληκτικό 18 στα 18 διατήρησε πανάξια και με άνεση το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και συνέχισε τη δυναστεία της στο χώρο της κυπριακής πετόσφαιρας τα τελευταία χρόνια. Για τον ΑΠΟΕΛ η παρουσία και μόνο στον τελικό, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, κρίνεται ως επιτυχία. Το όνειρο για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια (και έβδομο συνολικά) αποδείχθηκε πέραν των δυνατοτήτων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ