aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑBίντεο-σοκ: Το απίστευτο ξύλο της ΜΜΑΔ στους Ομονοιάτες!

Bίντεο-σοκ: Το απίστευτο ξύλο της ΜΜΑΔ στους Ομονοιάτες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μία εβδομάδα, σχεδόν, μετά το τέλος του επεισοδιακού (όπως εξελίχθηκε) τελικού κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, ένα βίντεο 6 λεπτών δείχνει όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στους αστυνομικούς (ΜΜΑΔ) και τους φίλους της Ομόνοιας.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, μπήκαν στο γήπεδο πριν από το τελευταίο σφύριγμα για να κατεβάσουν τα πανό από την ανατολική εξέδρα και τρεις διμοιρίες της ΜΜΑΔ παρατάχθηκαν μπροστά τους και όχι στη δυτική που έμπαιναν στο γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα. «Υπήρχε ένα σχέδιο για εξόντωση του κόσμου της Ομόνοιας, άρχισε από το μεσημέρι και τελείωσε στο γήπεδο», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Θύρας 9, Μάριος Αργυρού.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας και σε αυτό μπορείτε να δείτε την επίθεση από τους αστυνομικούς προς τον κόσμο του «τριφυλλιού», το ξύλο με ρόπαλα και πως καμιά 15αριά ΜΜΑΔίτες πέφτουν με… μανία σε ένα άτομο και τον συλλαμβάνουν.

Στο 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα ένας φίλος της Ομόνοιας κρέμεται από πλαστικό κυγκλίδωμα και αφού δέχεται χτύπημα από αστυνομικό πέφτει στην καταπακτή ύψους δύο μέτρων.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Υ.Γ: Το βίντεο περιέχει βρισιές, οι οποίες ήταν αδύνατον να σβηστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ