aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑBίντεο: «Κάηκε» η Παπανικολή για τους κυπελλούχους, δεν κοιμήθηκε η Λευκωσία!

Bίντεο: «Κάηκε» η Παπανικολή για τους κυπελλούχους, δεν κοιμήθηκε η Λευκωσία!

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαραλάμπους, μια στιγμή που θα θυμάται για χρόνια ο νεαρός άσος, έφερε έκρηξη χαράς και ενθουσιασμού στις τάξεις των παικτών, του τεχνικού επιτελείου, των διοικούντων και του κόσμου της Ομόνοιας.

Το πανηγύρισαν δεόντως, με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα. Το ΓΣΠ… φλεγόταν για πολλή ώρα, ενώ ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί στη Λευκωσία, αλλά και σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Το γεγονός πως δεν διοργανώθηκε φιέστα των κυπελλούχων στην παρουσία των παικτών είτε στο οίκημα του συλλόγου είτε στο «Ηλίας Πούλλος» δεν εμπόδισαν τους φίλους του «τριφυλλιού» να διασκεδάσουν μέχρι τις πρωινές ώρες με κορναρίσματα και συνθήματα, γνωρίζοντας τη σημασία της κατάκτησης του κυπέλλου.

Το έζησαν έντονα το παιχνίδι, είδαν την ομάδα τους να περνά δύσκολα, αλλά στο τέλος είχε… Άγιο Φαμπιάνο. Η δίψα του κόσμου της Ομόνοιας φάνηκε με την έντονη παρουσία τους στο ΓΣΠ αφού πρασίνισαν τις τρεις εξέδρες, ανατολική, βόρεια και νότια, ενώ αρκετοί βρέθηκαν και στη δυτική. Διατέθηκαν 17.095 εισιτήρια.

Βίντεο από την οπαδική ιστοσελίδα omonoia24.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ