aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεσεντίν: «Αυτό δεν θα συμβεί αύριο» (vid)

Μπεσεντίν: «Αυτό δεν θα συμβεί αύριο» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αρτέμ Μπεσεντίν, όπως αποδόθηκαν από το γραφείο Τύπου των πρασίνων:

Αρτέμ καλωσόρισες στην ομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;
«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλαμε αυτή η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε επιτυχίες όλοι μαζί».

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
«Για να είμαι ειλικρινής μόλις ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ. Εγώ μαζί με τον ατζέντη μου δεχθήκαμε με χαρά την πρόταση και την αποδεχθήκαμε αμέσως. Στην Ντιναμό Κιέβου δεν αγωνιζόμουν πολύ το τελευταίο διάστημα και ελπίζω πραγματικά αυτό να αλλάξει εδώ. Να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει πολλές νίκες».

Μίλησες με κάποιον πριν πάρεις την απόφαση σου να έρθεις εδώ; Έψαξες για πληροφορίες για τον Σύλλογο;
«Είχα ακούσει για τον Σύλλογο και προηγουμένως και κυρίως από άλλον έναν Ουκρανό ποδοσφαιριστή, τον Ρομάν Μπέζους. Μαζί αγωνιστήκαμε στην Ντιναμό Κιέβου και στην εθνική ομάδα. Φυσικά γνώριζα για αυτόν τον Σύλλογο, ότι έχει ιστορία και πολλούς τίτλους. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ενταχθεί στην ομάδα και φυσικά ανυπομονώ να αρχίζω να παίζω στο γήπεδο».

Πώς είναι η κατάσταση σου; Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις άμεσα την ομάδα;
«Είμαι έτοιμος παρά το γεγονός ότι είχα μία κουραστική πτήση. Δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί στο αυριανό παιχνίδι, αλλά στα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Ελπίζω η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει και εγώ να αρχίσω να σκοράρω. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας και να αρχίσω προπονήσεις».

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
«Μπορώ να υποσχεθώ ένα πράγμα: Ότι δεν θα ντρέπονται, ότι θα σκοράρω και θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε άλλες ήττες. Θα παίζω και θα παλεύω για αυτούς και την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ