aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜπεργκ: «Βελτιωνόμαστε, αναπτυσσόμαστε και έχουμε καλό τερματοφύλακα»

Μπεργκ: «Βελτιωνόμαστε, αναπτυσσόμαστε και έχουμε καλό τερματοφύλακα»

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένιγκ Μπεργκ από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των πρασίνων. Ο Νορβηγός τεχνικός μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της νίκης με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα της πρωτεύουσας θα φτάσει στο επίπεδο που θέλει, καθώς οι παίκτες δουλεύουν για τον σύλλογο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε: 

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είναι μια καλή αρχή, ελέγξαμε το παιχνίδι, επιτεθήκαμε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν διατηρήσαμε τον ίδιο ρυθμό, είναι φυσιολογικό, είμαστε μια νέα ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε και εφόσον το σκορ ήταν 2-0, είχαμε τον έλεγχο του σκορ. Είμαι αισιόδοξος πως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είμαι ευχαριστημένος, βελτιωνόμαστε, αναπτυσσόμαστε. Η νοοτροπία των παικτών μου αρέσει, το τι βγάζει στο γήπεδο. Όταν πρέπει να αμυνθούμε, αμυνόμαστε, έχουμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Τώρα έχουμε χρόνο για αποκατάσταση και βελτίωση. Είχαμε πολλή βοήθεια από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα είμαι περισσότερο ευχαριστημένος γιατί κάναμε δύο τις νίκες. Μπροστά στον κόσμο μας αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντική νίκη, κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δύσκολες στιγμές, όμως θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερη ομοιογένεια. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, πρέπει να δουλεύεις. Οι ποδοσφαιριστές μου παλεύουν για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ