aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Το κίνητρο δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μας»

Μπεργκ: «Το κίνητρο δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μας»

Άπειρη, αλλά ποιοτική χαρακτήρισε την Γρανάδα ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Νορβηγός προπονητής των πρασίνων τόνισε ότι υπάρχει πάντα κίνητρο στην ομάδα του και ευχήθηκε όπως το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι διαφορετικό σχέση με την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Σε αυτό το επίπεδο μπορείς να περιμένεις μόνο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε καλό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Ελπίζουμε σήμερα να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά έχουν πολύ καλούς παίκτες. Τα πάνε πολύ καλά και φέτος, βγήκαν πέρσι στην Ευρώπη σε μια από τις πιο δύσκολες λίγκες στον κόσμο.

Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο. Αυτοί οι παίκτες προσπαθούν πολύ σε κάθε παιχνίδι. Το κίνητρο δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μας. Παίζουν με το ίδιο σύστημα, αλλάζουν παίκτες. Κάποιοι παίζουν περισσότερο στην Ευρώπη και άλλοι στην Ισπανία. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, θα ξεκινήσουν με τους καλύτερους παίκτες που έχουν μεσοεπιθετικά. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ