aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Το γνωρίζαμε για τον Μάρκο, όμως αποτελεί μέρος της ομάδας»

Μπεργκ: «Το γνωρίζαμε για τον Μάρκο, όμως αποτελεί μέρος της ομάδας»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το βεβαρημένο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και τι κρατάει από τον αγώνα απέναντι στη Δόξα. Αναφέρθηκε στην παρουσία του Μάρκο Τσέποβιτς και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας.

Δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα 4 ημερών. Πώς περιμένετε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα; «Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, όπως είναι όλοι στη φετινή σεζόν. Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο, να έχουμε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Να παρουσιαστούμε όπως και στο παιχνίδι με τη Δόξα για να κερδίσουμε».

Πλησιάζουμε στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο, ενώ κάθε βαθμός μετράει πολύ. Το γεγονός αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι; «Όχι. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, αν είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος ή το τελευταίο των πλει οφ δεν παίζει κάποιο ρόλο. Εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στον επόμενο αγώνα. Ο επόμενος αγώνας είναι αύριο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και μόνο αυτό βλέπουμε. Δεν θα σκεφτούμε κάποιο παιχνίδι που θα είναι μετά από έναν μήνα ή μετά από τρεις μήνες».

Τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα; «Πρέπει να έχουμε καλή εμφάνιση, την ίδια όπως και στον προηγούμενο αγώνα με τη Δόξα. Να έχουμε τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο τέμπο, να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση και να σκοράρουμε. Η Νέα Σαλαμίνα έχει καλούς παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί αμυντικά».

Τι κρατάτε από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα; «Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν αυτός που μας αρέσει και θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο. Σκοράραμε τρια γκολ και σε πολλές φάσεις του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση και τη νίκη μας».

Ο Τσέποβιτς πέτυχε το δεύτερο του γκολ απέναντι στη Δόξα και δείχνει ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα. Ένα σχόλιο για τον Μάρκο; «Γνωρίζαμε ότι ο Μάρκο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι θετικό για τον ίδιο που σκόραρε ξανά. Δεν ήταν 100% έτοιμος όταν ήρθε, όμως σιγά σιγά ανεβαίνει και καταλαβαίνει το παιχνίδι της ομάδας, των συμπαικτών του. Όμως, ο Μάρκο αποτελεί μέρος της ομάδας και σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Ο κόσμος μας είναι χαρούμενος με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν έρχονται στο γήπεδο, τι μπορείτε να τους πείτε; «Είμαστε και εμείς χαρούμενοι που ο κόσμος μας είναι ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας. Ακόμη και αν δεν είναι στο γήπεδο τους νιώθουμε κοντά μας και ξέρουμε ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας. Γνωρίζουμε ότι στηρίζουν παθιασμένα την ομάδα και την παρακολουθούν από την τηλεόραση. Οι παίκτες θέλουν να δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι για να ευχαριστήσουν τον κόσμο μας που τους στηρίζει συνεχώς. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ