aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Θαυμάσιο ότι κερδίσαμε, ήταν διδακτικό το παιχνίδι για εμάς»

Μπεργκ: «Θαυμάσιο ότι κερδίσαμε, ήταν διδακτικό το παιχνίδι για εμάς»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Καρμιώτισσας, είπε στη συνέντευξη Τύπου πως το παιχνίδι αυτό ήταν δύσκολο αλλά και διδακτικό για την ομάδα του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παλέψαμε μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια με Λέγκια και Πάφο. Ήταν δύσκολο να παίξουμε το υψηλότερο μας επίπεδο. Κάναμε κάποιες αλλαγές. Την ώρα που άρχισε ο αγώνας ήταν 36 βαθμούς κελσίου. Δεν τα έβαλαν κάτω οι παίκτες μου κάτω από αυτές τις συνθήκες. Με αυτά τα δεδομένα ήταν θαυμάσιο ότι κερδίσαμε. Αυτό ήταν το ζητούμενο μετά τα παιχνίδια της Ευρώπης. Ήταν ένα παιχνίδια διδακτικό για εμάς για να μάθουμε πως παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Το ότι προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέραμε ισοπαλία με την Πάφο και κερδίσαμε σήμερα είναι καλή αρχή στη φετινή σεζόν», είπε.

Για τους αντιπάλους στην Ευρώπη και την κλήρωση: «Ξέρω τους αντιπάλους, όμως δεν είχα χρόνο να τους αξιολογήσω αφού σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που πήρε ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ. Το ότι κερδίσαμε με αυτά τα δεδομένα δείχνει αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τον Παπουλή και τον Κακουλλή μετά τη διακοπή. Ο Ντούρις έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στη Λέγκια και σήμερα μας έδωσε πολλές βοήθειες αν και παίξαμε ένα παιχνίδι που δεν τον βολεύει. Ο Ασαντέ μας βοήθησε όμως δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο. Τώρα στη διακοπή θα δουλέψει για να βελτιώσει τα επίπεδα του».

Για το δύκολο πρόγραμμα μετά από την επανέναρξη είπε: «Δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Εμείς θέλουμε να έχουμε τα δύσκολα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο. Έχουμε καλό ρόστερ και για τους δύο θεσμούς. Προτεραιότητα μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τώρα είναι η διακοπή και σίγουρα η ομάδα θα παρουσιαστεί φρέσκια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και στο Ευρωπαϊκό ματς που θα ακολουθήσει».

Σχετικά με πιθανότητα για επιπλέον μετεγγραφές και τον Σενέ, είπε: «Είμαστε ΟΚ για τώρα. Φέραμε καλούς παίκτες και έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Αν βρούμε κάτι καλύτερο θα το προσθέσουμε στην ομάδα. Παρόλα αυτά δεν έχουμε κανένα άγχος για τις μετεγγραφές γιατί έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Όσο αφορά στον Σενέ είναι νεαρός με προοπτική και είναι διαφορετικός παίκτης από τον Ασαντέ που είναι πιο έτοιμος παίκτης. Ήταν στην αρχική ενδεκάδα και βοήθησε. Ήταν σίγουρα νωρίς για αυτόν να ξεκινήσει όμως, άρχισε λόγω των απουσιών που είχαμε και λόγω του ότι ο Ντούρις έπαιξε στην Βαρσοβία».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ