aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Θα είμαι εδώ και του χρόνου, χαρούμενος που συνεχίζω»

Μπεργκ: «Θα είμαι εδώ και του χρόνου, χαρούμενος που συνεχίζω»

Στον χαρακτήρα που έδειξε η Ομόνοια και πήρε μια νίκη σε δύσκολο παιχνίδι στάθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε την συμφωνία με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, ισορροπημένο. Δεν μπορούμε κάθε παιχνίδι να έχουμε την ίδια απόδοση όπως με την ΑΕΛ, δεν είναι εφικτό αυτό. Δείξαμε χαρακτήρα, πίστη για να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Πετύχαμε ένα ωραίο τέρμα, ωραία πάσα από τον Φώτη και ωραίο τελείωμα από τον Μαρίνο. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, παίζουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Τώρα έχουμε τη διακοπή, έχουμε πολλούς διεθνείς σε όλο τον κόσμο και θα επιστρέψουμε για την τελική μάχη για το πρωτάθλημα».

Τι έπαιξε ρόλο για την υπεροχή της ΑΕΚ στο παιχνίδι; «Έδειξαν ποιότητα στον τρόπο παιχνιδιού τους. Έκαναν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που παίζουν.  Ήταν σίγουρα και εξαιτίας της καλή απόδοσης της ΑΕΚ. Μερικές φορές δεν μπορείς κι εσύ να παίξεις στο καλό σου επίπεδο. Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση. Είναι φυσιολογικό να έχουμε παιχνίδια σαν κι αυτό. Το καλό είναι πως μείναμε στο παιχνίδι, δώσαμε τα πάντα, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και ανταμείφθηκαν με ένα ωραίο γκολ».

Για τις αλλαγές που έφεραν το γκολ και την αντικατάσταση του Λοΐζου: «Ο Λοϊζου έδειχνε λίγο κουρασμένος. Ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ήταν επικίνδυνος και στο δεύτερο όμως δεν ήμουν βέβαιος ότι μπορούσε να συνεχίσει. Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια και ενέργεια. Προσθέσαμε και ποιότητα. Ήταν ένα ωραία η φάση από τον Φώτη, ήταν ωραίο και το τελείωμα από τον Μαρίνο. Δεν μπορείς να είσαι πετυχημένος με ένδεκα παίκτες. Τους χρειαζόμαστε όλους. Ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την συνεισφορά όλων».

Για την αναφορά του κ. Παπασταύρου για την ανανέωση της συνεργασίας τους: «Έχουμε συμφωνήσει και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και του χρόνου. Έμειναν οι υπογραφές και θα υπογράψω όταν ετοιμαστούν. Είμαι χαρούμενος εδώ, είναι ωραία ατμόσφαιρα, έχω πολύ καλή συνεργασία με όλους και φυσικά και τον πρόεδρο. Εύχομαι σύντομα να μπορέσει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να τον νιώσουμε. Μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν ήταν εδώ σήμερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το χαίρονται και από το σπίτι τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ