aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Τα πάμε ΟΚ αλλά δεν είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο»

Μπεργκ: «Τα πάμε ΟΚ αλλά δεν είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο»

Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του αλλά και στην απόδοσή της στη δική της περιοχή, δηλαδή στην άμυνα, περιμένει ο Χένινγκ Μπεργκ. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα ο Νορβηγός τεχνικός παραδέχθηκε με κομψό τρόπο ότι η Ομόνοια δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο, σημείωσε πως θα μπορούσε να είχε κερδίσει τα δύο παιχνίδια που έχασε, ενώ υπογράμμισε ότι περιμένει ένα αγώνα με ένταση.

Aναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας είχε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, συνήθως έχει καλή ομάδα, οπόταν περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η Ομόνοια στο παιχνίδι: «Υπάρχουν μικρές ισορροπίες σε αυτούς τους αγώνες. Παίξαμε τέσσερις, κερδίσαμε ένα, φέραμε ισοπαλία σ’ ένα και χάσαμε δύο φορές. Και στους δύο αγώνες που χάσαμε μπορούσαμε εύκολα να κερδίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που έχουμε και αμυντικά θα θέλαμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι στην περιοχή μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα πάμε οκ, αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Κάτι που φαίνεται στα αποτελέσματα. Όταν πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο, θα πάρουμε επίσης περισσότερες νίκες».

Εάν επηρεάζει η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων; «Η διαφορά στη βαθμολογία δεν νομίζω να παίξει κάποιο ρόλο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς. Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα έχει ένταση, όπως κάθε μεγάλο παιχνίδι»

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή του πρωταθλήματος και τους τραυματίες: «Πήγε καλά. Οι τραυματίες είχαν την ευκαιρία να γίνουν καλύτερα. Αυτοί που προέρχονταν από τραυματισμό προπονήθηκαν κανονικά, ενώ είχαμε και παίκτες στις Εθνικές. Μερικοί από αυτούς έπαιξαν, ενώ άλλοι όχι και τόσο. Στη φάση που είμαστε τώρα με τους ποδοσφαιριστές, ήταν καλό που είχαμε αυτές τις δύο εβδομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ