aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Σπάνιο να υπάρχει κάτι διαφορετικό. Τα δέκα εκατοστά κάνουν τη διαφορά»

Μπεργκ: «Σπάνιο να υπάρχει κάτι διαφορετικό. Τα δέκα εκατοστά κάνουν τη διαφορά»

Δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα στο φετινό πρωτάθλημα, περιμένει την Παρασκευή με τη Δόξα στο Μακάρειο ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των πρασίνων αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την πίεση που πάντα υπάρχει στο Σύλλογο και τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα στο Μακάρειο, είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Σε αυτό το πρωτάθλημα είναι σπάνιο υπάρχει κάτι διαφορετικό. Είχαν καλά αποτελέσματα τελευταίως, βρίσκονται σε μία πολύ καλή θέση στη βαθμολογία, βρίσκονται εκεί που θέλουν. Πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση και έτσι περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τι χρειάζεται να αλλάξει η Ομόνοια σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό; «Η εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή. Το μόνο πράγμα που μας έλειψε ήταν η ακρίβεια στο τελευταίο τρίτο. Για να πάρουμε αυτά που πρέπει από τις φάσεις που δημιουργούμε και τις ευκαιρίες που βρίσκουμε. Όμως, πολλά από τα πράγματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλά. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα αμυνθούμε σωστά και θα ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής κάναμε αρκετά καλά πράγματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Φυσιολογικά θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει και σίγουρα θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός οτι υστέρησε σε σχέση με άλλους αγώνες η Ομόνοια, απάντησε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές οι μικρές λεπτομέρειες, τα δέκα εκατοστά από αυτήν την πλευρά ή την άλλην μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταν τόσο ακριβές όσο θα μπορούσε να ήταν. Για να είμαι ειλικρινής πολλές από τις κινήσεις και τις φάσεις μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλές. Δεν νομίζω ότι επιβληθήκαμε ή να μπήκαμε στην περιοχή και να είχαμε καλές τοποθετήσεις σε πολλά φετινά παιχνίδια, όσο το κάναμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όταν φτάνουμε εκεί πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί και είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα τελειώνουμε τα παιχνίδια».

Αν προσθέτει πίεση το γεγονός πως πλησιάζουμε προς το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Όχι, δεν το νομίζω. Σε αυτό τον Σύλλογο υπάρχει πίεση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Δεν υπάρχει διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής βρισκόμαστε σε μία καλή βαθμολογική θέση, αλλά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα. Αν είναι το πρώτο παιχνίδι ή το τελευταίο παιχνίδι η πίεση είναι η ίδια».

Για τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου και τις προσθήκες που έγιναν, σημείωσε: «Ήρθε ο Μάρκο στην ομάδα, κάτι που είναι θετικό για εμάς. Είναι πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ομάδα. Μετά ήρθε ο Κάσπερ γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς με τον Κυριακίδη και θέλαμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα είχαμε εναλλακτικές λύσεις αν συμβεί κάτι. Είναι ένα νεαρό ταλέντο και είναι καλό για εμάς που θα δουλεύουμε μαζί του και να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ