aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Σκόραραν από το τίποτα, συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Μπεργκ: «Σκόραραν από το τίποτα, συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Απογοητευμένος με την ήττα της Ομόνοιας από την ΑΕΚ και την εμφάνιση της ομάδας του στην «Αρένα» δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στην ευκολία με την οποία δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του, αλλά και την αδυναμία της να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν όσο καλοί μπορούμε και έπρεπε. Συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ και δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε», είπε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στα στοιχεία που δεν του άρεσαν,

«Είχαμε προβλήματα στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, μετά είχαμε τον έλεγχο αν και δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε προϋποθέσεις, αλλά δεν φτιάξαμε όσες ευκαιρίες θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, όμως σκόραραν από το τίποτα με το πέναλτι. Μετά αμύνθηκαν και δεν κάναμε πολλές φάσεις. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιωνή. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Εάν η ήττα επηρεάζει ψυχολογικά ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν: «Παίξαμε πολύ καλύτερα απ’ ότι σήμερα στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε καλές ομάδες στον όμιλο με πιο ψηλή βαθμολογία από εμάς. Είναι μια καλή εμπειρία για την ανάπτυξή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είχαμε 15 παίκτες με τις εθνικές ομάδες και δεν ήμασταν στο επίπεδο που μπορούμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, πρέπει να τους βρούμε. Όταν δουλεύουμε μαζί είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ