aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά!»

Μπεργκ: «Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά!»

«Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά», παραδέχτηκε μετά τη νίκη (2-1) επί της ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, απαντώντας σε ερώτηση, για απόδοση ευθυνών από μερίδα οπαδών, για το ότι δεν έγιναν μετεγγραφές γρήγορα, αλλά και για εμμονές στον τρόπο παιχνιδιού.

Εξέφρασε τέλος, μεταξύ άλλων, την ελπίδα για την ολοκλήρωση κάποιων μετεγγραφών πριν το τέλος της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε χωρίς να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επικίνδυνοι και σκοράραμε τα δυο γκολ. Οι τρεις βαθμοί είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η ομάδα σας ειδικά στο πρώτο μέρος; Και πως σχολιάζετε τα γκολ από Κακουλλή – Τσέποβιτς; «Περισσότερο είμαι χαρούμενος που φτιάξαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Εξαιρετικό σουτ από τον Κακουλλή, δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Κάποιες φορές δουλεύει υπερβολικά σκληρά και δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια στο τελείωμα αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Ο Μάρκο ήταν φρέσκος σήμερα, έπαιξε καλά. Η αλλαγή του Ασάντε ήταν περισσότερο για τακτικούς λόγους, δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο. Ο Μάρκο μετά το εξαιρετικό χτύπημα του Έρικ έκανε μια δυνατή κεφαλιά με πολύ καλό τάιμινγκ, ένα εξαιρετικό γκολ».

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, μεγάλη μερίδα του κόσμου σας καταλόγισε ευθύνες για το ότι δεν έγιναν μετεγγραφές γρήγορα και για κάποιες εμμονές στον τρόπο παιχνιδιού. Θέλετε να απαντήσετε; «Είναι εύκολο να μιλάμε για σίγουρα πράγματα παρά για γενικότητες. Σίγουρα μπορούν να αμφισβητηθούν κάποιες αποφάσεις μου. Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά, όπως και πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι φυσιολογικό. Ο κόουτς, οι παίκτες και όλοι οι άλλοι δεν είμαστε τέλειοι, δεν τα κάνουμε όλα σωστά. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε κάποια εμπειρία, είχαμε επιτυχίες στο παρελθόν και είμαστε σε θέση να παίρνουμε τις αποφάσεις αλλά ταυτόχρονα ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, συμφωνώ. Ευχόμαστε να ολοκληρώσουμε κάποιες μετεγγραφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ