aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ψάχνουμε παίκτη καλύτερο από αυτούς που έχουμε»

Μπεργκ: «Ψάχνουμε παίκτη καλύτερο από αυτούς που έχουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την ευρεία νίκη επί της Ανόρθωσης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Σκοράραμε τρία γκολ και με τον τρόπο που παίξαμε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η απόδοση με έχει κάνει χαρούμενο. Είμαστε σε καλή φόρμα, παίζουμε πολύ καλοί σαν σύνολο. Είμαι ικανοποιημένος με όλους. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Στις 3 Ιανουαρίου πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Μπορούμε να περάσουμε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι, πεινασμένοι και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Είμαστε σε καλή θέση αυτή την στιγμή».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Είναι σίγουρα το ομαδικό παιχνίδι, η αλληλοβοήθεαι στο γήπεδο και η κατανόηση του πως πρέπει να παίξουμε. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Όσο προπονείσαι, γίνεσαι καλύτερος. Είμαι χαρούμενος με την νοοτροπία. Έχουμε απουσίες όμως με σωστή νοοτροπία παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είχαμε δύσκολες στιγμές όμως είμαι περήφανος που έδειξαν ποιότητα οι παίκτες μου. Οι απαιτήσεις ήταν περισσότερες σε σχέση με πριν όμως αυτά είναι παρελθόν. Κοιτάξουμε το μέλλον».

Για τα μετεγγραφικά: «Όλες οι ομάδες κοιτάζουν για προσθήκες. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Έχουμε ήδη πολύ καλούς παίκτες. Ψάχνουμε κάποιον που να μπορεί να βελτιώσει την ομάδα».

Για το γεγονός πως ο Ασάντε παίζει στην κορυφή: «Ο Ασάντε διακρίνεται για τα τρεξίματα του. Γνωρίζαμε πως τα έχει και ανάλογα αποφασίζουμε πως τον χρησιμοποιούμε. Είναι γεγονός πως αποκτήθηκε ως ακραίος, όμως έχει καλά στατιστικά έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή την θέση. Ανταποκρίθηκε, έδειξε πως αντιλαμβάνεται τα καθήκοντα του. Κατανοεί γρήγορα τις οδηγίες και είναι πολύ σημαντικό που σκόραρε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ