aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Παράξενο που δεν δόθηκαν τα πέναλτι. Εγώ το πιστεύω, δεν ξέρω εσείς»

Μπεργκ: «Παράξενο που δεν δόθηκαν τα πέναλτι. Εγώ το πιστεύω, δεν ξέρω εσείς»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το ισόπαλο δίχως τέρματα παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΠ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός τεχνικός αφού χαρακτήρισε παράξενο το γεγονός πως δεν καταλογίστηκαν δύο πέναλτι στην ομάδα του, εξήγησε γιατί δεν έκανε τις πέντε αλλαγές που δικαιούται και ακολούθως ύψωσε ασπίδα προστασίας στην ομάδα του για τη δυναμική και τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα, είχαμε δύο πέναλτι και είναι παράξενο το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί. Είχαμε ευκαιρίες, όμως όχι όσες θέλαμε. Θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βελτιωθούμε ως ομάδα στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι επανειλημμένα η Ομόνοια δεν παίζει καλά και δεν παράγει ευκαιρίες: «Παίζαμε με την ενδεκάδα που θεωρούσαμε την καλύτερη για να κερδίσουμε. Μπορείς αν κάνεις 5 αλλαγές αλλά τις κάνεις εάν πιστεύεις ότι θα βελτιώσεις την εικόνα σου, εάν δεν το πιστεύεις δεν τις κάνεις. Στα τρία παιχνίδια τα τελευταία δεν ήμασταν καλοί. Γκολ μπορείς να πετύχεις με πολλούς τρόπους. Με οργανωμένη επίθεση, με φάουλ, με κόρνερ, με αντεπιθέσεις. Δεν κερδίσαμε αυτά τα παιχνίδια γιατί δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά την υπεροχή μας πρέπει να την μετουσιώνουμε σε περισσότερες ευκαιρίες και γκολ. Σε τέτοια παιχνίδια όταν προηγείσαι ο αντίπαλος ανοίγει και η δουλειά γίνεται πιο εύκολη».

Αν πιστεύει ότι η Ομόνοια μπορεί να ανατρέψει τη διαφορά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα; «Πόσα παιχνίδια έχουν απομείνει μέχρι το τέλος; Πόσοι βαθμοί είναι στο τραπέζι; Έχουμε παίξει 11 παιχνίδια και υπάρχουν στο σύνολο 36. Είμαστε 9 βαθμούς πίσω, δεν ξέρω εάν δεν το πιστεύεται εσείς εγώ το πιστεύω. Αυτή η ομάδα είναι που παίζει στην Ευρώπη, η ίδια παίζει και στο πρωτάθλημα. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Κύπρο που έπαιξε τόσα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πέρσι ο στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη και καταλήξαμε πρώτοι. Το ίδιο θέλουμε να συμβεί και φέτος, όμως είναι νωρίς να πούμε ότι δεν θα συμβεί και φέτος. Τώρα, έχουμε ντέρμπι μπροστά μας και ίσως να είναι καλύτερα για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ