aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ / Ομόνοια: «Κάθε φορά κόντρα στην Ανόρθωση, δεν θα είμαστε τέλειοι…» (vid)

Μπεργκ / Ομόνοια: «Κάθε φορά κόντρα στην Ανόρθωση, δεν θα είμαστε τέλειοι…» (vid)

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ.

Ο Νορβηγός περιμένει ότι το ματς δεν θα έχει διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, είπε ότι η ομάδα του πρέπει να φτάσει κοντά στο καλύτερο επίπεδο απόδοσής της, μίλησε για τη νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού και την εμφάνιση, ενώ εκθείασε και τον Ιωάννη Κούσουλο.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις όπως έγιναν στο βίντεο ανάμεσα στο γραφείο Τύπου των πρασίνων και τον Μπεργκ:

Εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση. Πώς το περιμένεις;
«Όπως σε κάθε φορά, θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».

Το γεγονός ότι παίζουμε για τη φάση πλέι όφ, πιστεύεις ότι θα δώσει διαφορετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι;
«Θεωρώ θα είναι περίπου το ίδιο σχετικά με την απόδοση, λόγω του ότι υπάρχει πάντα ο ανταγωνισμός. Τα ντέρμπι είτε είναι για τα πλέι οφ είτε για την κανονική διάρκεια, παραμένουν μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω θα είναι το ίδιο όπως πριν».

Ποια πιστεύεις είναι τα κύρια σημεία για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα;
«Πρέπει να είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι στην Ανόρθωση, είναι κλειστό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Τι κρατάς από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;
«Πιστεύω τα πήγαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, αλλά δεν θα είμαστε τέλειοι για 90 λεπτά σε κάθε αγώνα. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλες φάσεις. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη και ως ένα σημείο με την απόδοση».

Υπέροχο γκολ και πολύ καλή απόδοση από τον Κούσουλο, ο οποίος ψηφίστηκε ως MVP του αγώνα. Πώς το σχολιάζεις;
«Παίζει πολλά παιχνίδια για εμάς τώρα. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, κάνει καλή δουλειά και χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Εφόσον το κάνει αυτό, είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη σημασία από την απόδοση;
«Θεωρώ δεν υπάρχει καμία διαφορά τώρα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Γνωρίζουμε ότι όσο καλύτερα αποδίδουμε, έχουμε καλύτερες πιθανότητες να έχουμε καλά αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ