aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ / Ομόνοια: «Καλή ομάδα η Ανόρθωση, δεν έχει τελειώσει ο Ασάντε» (vid)

Μπεργκ / Ομόνοια: «Καλή ομάδα η Ανόρθωση, δεν έχει τελειώσει ο Ασάντε» (vid)

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επίσης, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ασάντε.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπως μεταφέρθηκαν στο βίντεο που ανέβασε το γραφείο Τύπου των πρασίνων.

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Τι είδους παιχνίδι περιμένεις;

– Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα. Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε είναι κλειστός αγώνας, έτσι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα.

Την τελευταία φορά φέραμε ισοπαλία 0-0 εναντίον τους. Τι πρέπει να κάνουμε αυτή τη φορά για να κερδίσουμε;

– Πρέπει να παίξουμε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Είναι καλή ομάδα και δεν κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια εναντίων τους. Νομίζω όταν παίξαμε μαζί τους εντός έδρας φέραμε ισοπαλία 0-0 και επίσης κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να σιγουρευτούμε πως θα είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο, γιατί αυτό ήταν ένα καλό παιχνίδι. Όπως είπα ανυπομονούμε για τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση.

Δυστυχώς ο Ασάντε υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Ποιο είναι το σχόλιό σας για αυτό;

– Είναι πολύ δυστυχές το γεγονός ότι τραυματίστηκε. Είναι καλός παίκτης που σκόραρε ωραία γκολ για εμάς, πολλά γκολ φέτος. Ήταν μέρος της επιτυχίας μας και του ευχόμαστε όσο το δυνατό γρηγορότερη ανάρρωση. Δεν έχω αμφιβολία όταν θα επιστρέψει για να παίξει ξανά. Πρέπει απλά να έχει προσοχή για να κάνει την καλύτερη διαδικασία, θεραπεία και αποκατάσταση και να παίξει ποδόσφαιρο ξανά. Δεν έχει τελειώσει σαν ποδοσφαιριστής, άρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν ώστε να μπορέσει να επιστρέψει. Στην υπόλοιπη ομάδα τώρα έχουμε παίκτες που μπορούν να μπουν, να παίξουν στη θέση του και να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε καλό ρόστερ και χρειαζόταν να έχουμε καλό ρόστερ τώρα.

Οι οπαδοί μας την περασμένη εβδομάδα ήρθαν εδώ και υποστήριξαν την ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να νιώσει τους οπαδούς ακόμη και αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο;

– Είναι καλό. Έδειξαν το πάθος τους. Είναι καλό που τους ακούσαμε να τραγουδούν ξανά. Δεν το βιώνουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων τώρα, όπως είπες, όμως ξέρουμε ότι βλέπουν από την τηλεόραση και ότι ενδιαφέρονται καθώς είναι κάτι που παρακολουθούμε καθημερινά. Το να τους έχουμε εδώ και να τραγουδούν τα συνθήματα είναι καλό. Είμαι σίγουρος ότι πρόσθεσαν περισσότερο κίνητρο και ενέργεια στους ποδοσφαιριστές άρα ήταν καλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ