aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ο Μάταβζ θα είναι πιο επικίνδυνος στο μέλλον»

Μπεργκ: «Ο Μάταβζ θα είναι πιο επικίνδυνος στο μέλλον»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Αναφέρθηκε, επίσης, στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση και στη μετεγγραφή του Τιμ Μάταβζ στην ομάδα μας.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπως γράφτηκαν από το γραφείο Τύπου των πρασίνων:

Έχουμε ένα σοβαρό προβάδισμα για το αυριανό παιχνίδι Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον αγώνα με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου;
«Βρισκόμαστε σε καλή θέση μετά τον πρώτο αγώνα. Το σκορ ήταν πολύ καλό, όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν κλειστό βάσει του σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πετύχαμε τρία τέρματα προς το τέλος του παιχνιδιού και το γεγονός αυτό έκανε τα πράγματα πολύ καλύτερα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση, τα γκολ και το αποτέλεσμα».

Πιστεύετε πώς το αυριανό παιχνίδι είναι μία ευκαιρία για εσάς να χρησιμοποιήσετε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές ή κάποιους που προέρχονται από τραυματισμό;
«Το παιχνίδι είναι ευκαιρία να πάρουν χρόνο κάποιοι ποδοσφαιριστές, ναι. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και τη βελτίωση μας. Αυτός είναι ο στόχος για όλους. Θα έχουμε μία καλή ομάδα αύριο. Θέλουμε να βελτιωθούμε μέσα από τον αγώνα κυπέλλου και να γίνουμε καλύτεροι».

Τι κρατάτε από τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση;
«Ήταν ένα έντονο και σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Η Ανόρθωση έκανε μόνο μία ευκαιρία. Όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας απέναντι στην Ανόρθωση, τότε περιμένεις να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Επιθετικά φτιάξαμε φάσεις. Πετύχαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα με τον Γιαν και χάσαμε ευκαιρίες με τον Λοΐζου και τον Ασάντε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όμως θέλαμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτές στις εμφανίσεις και να κερδίσουμε».

Ο Τιμ Μάταβζ είναι η πρώτη μας μεταγραφή Ιανουαρίου. Ένα σχόλιο για αυτόν;
«Για την ακρίβεια είναι ο Ασάντε η πρώτη μας μεταγραφή. Είναι ένας νέος παίκτης για εμάς μετά από έξι μήνες που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Τιμ ήρθε στην ομάδα, είναι ένας έμπειρος στράικερ με καλή καριέρα που σκόραρε πολλά γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και θα ταιριάξει με τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Θα είναι λίγο πιο επικίνδυνος στο μέλλον για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ