aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ο Λοΐζου μπορεί να γίνει καλός παίκτης. Ο Κούσουλος είναι μηχανή»

Μπεργκ: «Ο Λοΐζου μπορεί να γίνει καλός παίκτης. Ο Κούσουλος είναι μηχανή»

Χαρούμενος και ανακουφισμένος παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ (3-0). Ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Το ότι επιστρέψαμε μετά από ένα διάστημα που δεν κερδίσαμε. Από τα Χριστούγεννα και μετά φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες και έχουμε καλή απόδοση και δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που μας άξιζαν. Ελπίζω πως αφήσαμε πίσω μας αυτή την περίοδο. Είναι θετικό που δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι καλύτερο από το να μην φτιάχνουμε ευκαιρίες. Δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν συμπαγείς. Είμαι ευχαριστημένος με τον Λοΐζο κι αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να γίνει καλός ποδοσφαιριστής. Είναι θετικό που έχουμε νεαρούς στις προπονήσεις, ξέρουμε πώς να τους αξιοποιήσουμε στα παιχνίδια. Είμαστε σε καλή θέση, τώρα έχουμε τον ΑΠΟΕΛ και μετά τα πλέι οφ. Είναι καλό που είμαστε σε μια καλή θέση».

Για τις χαμένες ευκαιρίες, απάντησε: «Είναι καλύτερο να δημιουργείς ευκαιρίες. Αν δεν φτιάχναμε δεν θα ήταν καλό. Στο πρώτο μέρος με καλύτερη συγκέντρωση θα πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε ωραίες επιθετικές ενέργειες, είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παικτών. Ήταν δύσκολο μετά την ήττα από τον Εθνικό. Έδειξε η ομάδα πως έχει καλή νοοτροπία».

Για τους τραυματίες, τόνισε: «Ο Χούμποτσαν θα είναι έτοιμος με τον ΑΠΟΕΛ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ο Γκόμεθ ανεβαίνει όπως επίσης και ο Τζιωνής, είναι θετικές ενδείξεις. Όσον αφορά στον Κούσουλο, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα, ήταν εκεί. Ήταν δύσκολο γι’ αυτόν, είναι μηχανή. Δουλεύει σκληρά, είναι πολύ καλός παίκτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ