aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ο ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι έξω από το "Ηλίας Πούλλος"»

Μπεργκ: «Ο ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι έξω από το “Ηλίας Πούλλος”»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπέργκ, σχολίασε στη κάμερα του γραφείου Τύπου της ομάδας τον επικείμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ έκανε ιδιαίτερα αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στο «Ηλίας Πούλλος», μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παραλιμνίου.

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε σε καλή φόρμα, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τα τελευταία επτά χρόνια, έχει αρκετή εμπειρία και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Ένα τεστ το οποίο περιμένουμε πως και πως για να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε μια καλή ομάδα και απέναντι σε καλούς παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι, ένα κλειστό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ και όλους. Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται. Όταν είσαι μικρό παιδί και παίζεις στην παιδική χαρά μαζί με τα άλλα παιδιά και τους φίλους σου, ενώ μετά ονειρεύεσαι να αγωνιστείς σε παιχνίδια σαν και αυτό. Τώρα υπάρχει αυτή η ευκαιρία και φυσικά ανυπομονούμε γι’ αυτόν τον αγώνα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας πως: «Αγωνίζεται σταθερά στην Ευρώπη, κερδίζει τα πρωταθλήματα. Οπόταν είναι καλό να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντί τους. Θα δούμε που βρισκόμαστε. Μέχρι στιγμής αγωνιστήκαμε απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου και τα πήγαμε μια χαρά. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, δυνατή, αλλά εμείς αναπτυσσόμαστε, βελτιωνόμαστε και περιμένουμε τον αγώνα πως και πως».

Ακολούθως, μίλησε και για το προηγούμενο ματς κόντρα στην ΕΝΠ: «Πιστεύω πως γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν όπως θέλουμε να αγωνιζόμαστε απέναντι σε ομάδας όπως το Παραλίμνι. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε καλές κινήσεις, καλό ρυθμό και ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

Κλείνοντας, δε μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στους οπαδούς: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Ήταν φανταστικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολύ καλό που τους είδαμε και αργότερα. Τραγουδούσαν και ήταν χαρούμενοι και ανυπομονούσαν για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι καλό, το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Για τους φιλάθλους, τους παίκτες, όλους, τους προπονητές, επίσης θα είναι καλό το συναίσθημα αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ