aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Μόνο μια ομάδα ήταν καλύτερη από εμάς»

Μπεργκ: «Μόνο μια ομάδα ήταν καλύτερη από εμάς»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ για το αυριανό παιχνίδι με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κίκο.

Αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε ανυπόμονος για την αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά πως προτεραιότητα για τους πράσινους αποτελεί το πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια εξέφρασε ξανά την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί και θα φτάσει μέσα από τις προπονήσεις στο καλύτερο της επίπεδο, όπως όμως χαρακτηριστικά δήλωσε θα πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωση τους και να μην επηρεάζονται από όσα λένε οι άλλοι.

«Μόνο μια ομάδα ήταν λίγο καλύτερη από εμάς» δήλωσε, αναφερόμενος στον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισαν. «Στα άλλα παιχνίδια ήμασταν καλοί όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα θα ήταν αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι από εμάς. Δεν είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε», συνέχισε.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου σε live streaming:

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Ανυπομονούμε για το ματς και είμαστε χαρούμενοι που αγωνιζόμαστε στους ομίλους. Μας κέρδισαν στην Ελβετία, τους πιέσαμε όμως δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Να χρησιμοποιήσουμε το αυριανό παιχνίδι για να πάρουμε εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ καλοί στα ματς της Ευρώπης, μόνο ένα τελευταίο εικοσάλεπτο κόντρα στην Καραμπάχ δεν ήμασταν καλοί. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, ξέρουμε όμως πως ο αγώνας της Κυριακής είναι πολύ σημαντικός».

Γιατί αγωνίζονται διαφορετικοί παίκτες σε Ευρώπη και σε Κύπρο: «Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα για αυτό και κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται περισσότερο. Ο άλλος λόγος είναι πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές για να βελτιωθούν χρειάζονται αγωνιστικό ρυθμό επειδή προέρχονται από τραυματισμούς».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα: «Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας, πρέπει να μην επηρεαζόμαστε από ότι λένε οι άλλοι. Μόνο μια ομάδα ήταν λίγο καλύτερη από εμάς. Η μοναδική ομάδα που ήταν λίγο καλύτερη από μας φέτος ήταν ο Απόλλωνας. Και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι.

Στα άλλα παιχνίδια ήμασταν καλοί όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα θα ήταν αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι από εμάς. Δεν είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε να είμαστε σε σχέση με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας. Όταν πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο θα πάρουμε αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στην ομάδα, στους παίκτες μου. Θα έρθει η βελτίωση. Γίνεται καλή δουλειά».

Όσα δήλωσε ο Κίκο:

«Περιμένω δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι η Βασιλεία. Η ομάδα μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να βελτιωθούμε, είναι πολύ καλό για εμάς που παίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε ότι η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ