aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: Μίλησε για ΑΕΛ και το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που αναβλήθηκε

Μπεργκ: Μίλησε για ΑΕΛ και το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που αναβλήθηκε

Τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ. Μεταξύ άλλων σχολίασε το κυριακάτικο ντέρμπι και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να φύγει νικήτρια από τη Λεμεσό, ενώ μίλησε επίσης και για το «αιώνιο» ντέρμπι που αναβλήθηκε.

Όπως ανέφερε, οι πράσινοι ήθελαν να παίξουν την επόμενη ημέρα, κάτι που δεν ήταν δυνατό, οπότε τώρα πρέπει να περιμένουν πότε θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι καλή ομάδα. Δεν είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν μέχρι τώρα στην σεζόν. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και και απέναντι σε κάθε αντίπαλο τα παιχνίδια της είναι ισοδύναμα. Συνεπώς, γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι είναι καλή ομάδα».

Ποια είναι τα κλειδιά για να έρθει η νίκη: «Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τώρα. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί ανασταλτικά και να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλό ρυθμό και κίνηση στο επιθετικό μας παιχνίδι».

Εξαιτίας της διακοπής με το ΑΠΟΕΛ η ομάδα μένει σε απραξία για 10 μέρες. Ποιες είναι οι σκέψεις του για το παιχνίδι αυτό και αν το γεγονός αυτό επηρέασε την ομάδα: «Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά όταν ήρθε η ομίχλη όλοι κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Θα ήταν καλό να αγωνιστούμε την επόμενη μέρα, όμως ούτε αυτό ήταν πιθανό. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε πότε θα τους αντιμετωπίσουμε. Τώρα θα έχουμε μία καλή εβδομάδα προετοιμασίας και θα προετοιμαστούμε για την ΑΕΛ».

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΕΛ, η προσπάθεια για αντεπίθεση της και αν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι: «Πιστεύω είναι μία καλή ομάδα. Οποιαδήποτε αποτελέσματα και να είχαν προηγουμένως, δεν παύουν να είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που είναι δύσκολη να αντιμετωπίσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.»

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των πρασίνων απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και το μήνυμά του σε αυτούς: «Οι φίλαθλοί μας είναι κορυφαίοι, μας δίνουν πολύ μεγάλη στήριξη, μπορούμε να νιώσουμε το πάθος και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια. Επίσης όταν ήρθαν εδώ πριν το παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι πολύ καλό, είναι ωραίο να βλέπεις αυτό το πάθος, τη στήριξη γιατί βοηθούν την ομάδα και τους παίκτες».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ