aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Μια έξτρα... διάσταση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ» (vid)

Μπεργκ: «Μια έξτρα… διάσταση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ» (vid)

Υπάρχει μια… έξτρα διάσταση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όπως τόνισε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, στα πλαίσια του αυριανού αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους. Ο Νορβηγός τεχνικός είπε παράλληλα, πως άπαντες στην Ομόνοια θα κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν. Μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να δει ξανά τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Μεγάλο ντέρμπι αυτή την εβδομάδα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ποια είναι η άποψη σας για το παιχνίδι αυτό;

Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Είναι βελτιωμένοι και όπως ξέρετε, πάντα όταν αγωνιζόμαστε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τα παιχνίδια είναι έντονα και κλειστά. Υπάρχει μια έξτρα διάσταση στον αγώνα από ότι στο φυσιλογικό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει νέο προπονητή σε σχέση με την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Προσέξατε κάποιες στο παιχνίδι τους;

Έχουν αλλάξει λίγο τον σχηματισμό τους. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ο ίδιος, όμως άλλαξαν την τακτική τους. Εξακολουθούν να έχουν καλούς παίκτες. Είχαν μια δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά όπως έχω πει είναι λίγο καλύτεροι τώρα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Για τον ΑΠΟΕΛ είναι η τελευταία ευκαιρία για να εισέλθει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, όσον αφορά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο;

Θεωρώ ότι έτσι και αλλιώς όλοι στην Ομόνοια θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Είναι σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, αλλά θα ήταν σημαντικός έτσι και αλλιώς.

Τι κρατά από τον αγώνα με τον Ερμή;

Είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση. Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα τέρματα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δείξαμε την ποιότητα μας στα γκολ που σημειώσαμε, αλλά επίσης και στη δημιουργία φάσεων στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό, δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε με τη μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο και ήταν ακόμη μια νίκη για εμάς που είναι σημαντικό.

Πλησιάζουμε προς το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και όλοι οι παίκτες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ένα σχόλιο για αυτό;

Η ομάδα αποδίδει πολύ καλά. Οι συνεργασίες και η κατανόηση βελτιώνονται και οι παίκτες δείχνουν καλύτεροι. Στη φυσική κατάσταση βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε και αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε.

Ο κόσμος μας ανυπομονεί για το παιχνίδι αυτό. Ποιό είναι το μήνυμα σας;

Είναι δύσκολη περίοδο γιατί δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας, ζωντανά, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για να παλέωουμε και να δουλέψουμε μαζί. Ξέρουμε ότι μας ακολουθούν από το σπίτι τους, τις τηλεοράσεις τους και νιώθουμε αυτή τη στήριξη. Σίγουρα όλοι μας ανυπομονούμε, είναι παιχνίδια που είναι καλό να συμμετέχεις, ενώ και κάπως ιδιαίτερα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα, για να πετύχουμε στο παιχνίδι αυτό. Το περιμένουμε πώς και πώς.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ