aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Με την ΑΕΛ θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ανόρθωση»

Μπεργκ: «Με την ΑΕΛ θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ανόρθωση»

Διαφορετικό χαρακτήρισε το ντέρμπι με την ΑΕΛ σε σύγκριση με το τελευταίο ματς της Ομόνοιας κόντρα στην Ανόρθωση, ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (26/4) αγώνα. Τόνισε πως τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στους γαλαζοκίτρινους ήταν ισοδύναμα και δύσκολα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Για την ΑΕΛ: «Είναι καλή ομάδα. Είχαμε δύσκολα και ισοδύναμα παιχνίδια εναντίον τους. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη βαθμολογική διαφορά και το γεγονός ότι η ΑΕΛ παίζει το τελευταίο της χαρτί: «Εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, το καλύτερο μας παιχνίδι. Περιμένουμε τον αγώνα, θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για τις απουσίες και το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει φορμαρισμένη: «Ναι βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την απόδοση με Ανόρθωση: «Ήταν ένα συμπαγές παιχνίδι. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η Ανόρθωση μας δυσκόλεψε. Ήταν διαφορετικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Το ματς με την ΑΕΛ θα είναι επίσης διαφορετικό. Κυρίως στο πως θα κυλήσει το παιχνίδι με βάση τις εμφανίσεις και στο πως θα αγωνιστεί η ΑΕΛ σε σχέση με την Ανόρθωση. Ανυπομονούμε για τον αγώνα, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη με την Ανόρθωση, είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί, υποστηρικτικοί, είναι χαρούμενοι με αυτό που βλέπουν και αυτό είναι καλό. Στηρίζουν την ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουν να το κάνουν και να βοηθούν την ομάδα όσο καλύτερα μπορούν. Νιώθουμε τη στήριξη τους».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ