aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΜπεργκ: «Με εντυπωσίασε ο Τζιωνής, απογοήτευση για Φαμπιάνο»

Μπεργκ: «Με εντυπωσίασε ο Τζιωνής, απογοήτευση για Φαμπιάνο»

Χαρούμενος μετά τη νίκη της Ομόνοιας (5-0) στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή, παρουσιάστηκε ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, ωστόσο αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Φαμπιάνο, τονίζοντας πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση του.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα για την απόδοση της ομάδας. πετύχαμε ωραία γκολ. Είχαμε χρόνο να αγωνιστούμε και έχουμε για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσω κάποιους παίκτες, ο Τζιωνής με εντυπωσίασε, όπως επίσης και ο Περέιρα. Ο Έζρα ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες μου παίρνουν την ευκαιρία όποτε τους ζητηθεί να παίξουν. Το βλέπω στις προπονήσεις πως όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Είμαι απογοητευμένος με τον τραυματισμό του Φαμπιάνο. Είναι σε διαφορετικό σημείο από αυτός που ένιωσε την Παρασκευή στο παιχνίδι με την Πάφο. Προπονήθηκε στο 100%. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την κατάσταση του. Είναι νωρίς να ξέρουμε. Ο Κυριακίδης ήταν σταθερός και θετικός».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η προτεραιότητα είναι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Όλοι κοιτάζουν για να βελτιωθούν τον Γενάρη, αλλά δεν είναι εύκολο. Έχουμε καλό ρόστερ. Σήμερα ο Περέιρα, ο Τζιωνής και ο Έζρα είχαν καλή παρουσία. Θέλουμε περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές. Ο Ερμής είναι καλή ομάδα, είναι πρώτη στη βαθμολογία. Στο δεύτερο ματς ίσως κάνουμε περισσότερες αλλαγές. Η Ανόρθωση είναι πρώτη και φαβορί για τον τίτλο. Βλέπουμε μόνο αυτό το ματς. Είχαμε ευκαιρίες με την Πάφο και εύχομαι με την Ανόρθωση να είμαστε αποτελεσματικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ