aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Μάλλον θα ήταν στην ενδεκάδα, πρέπει να ζούμε με αυτό»

Μπεργκ: «Μάλλον θα ήταν στην ενδεκάδα, πρέπει να ζούμε με αυτό»

Το καλύτερο δυνατό ώστε η Ομόνοια να παλέψει για ανατροπή της ήττας με 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποσχέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ. Μιλώντας στη Cytavision πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Νορβηγός προπονητής αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του λόγω κορωνοϊού, ενώ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, αλλά ήταν καλύτεροι. Το παραδεχόμαστε. Ίσως όχι για 2-0, αλλά καλύτεροι. Είναι δύσκολο να κερδίσεις όταν έχεις αποφάσεις εναντίον σου σαν αυτή του πέναλτι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να ανατρέψουμε το σκορ».

Αν τον προβληματίζουν οι απουσίες: «Όχι, έχουμε πλήρες ρόστερ και ανταγωνισμό. Μας λείπουν δυο πολύ καλοί παίκτες που μάλλον θα ήταν στην ενδεκάδα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Ο κορωνοϊός είναι στη ζωή μας. Χάνουμε παίκτες με τραυματισμό ή από άλλες ασθένειες. Πρέπει να ζούμε με αυτό».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Το πιστεύουμε, θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα. Είναι χαρούμενοι οι οπαδοί με όσα ζούνε. Σίγουρα θα τους θέλαμε μαζί μας, το πάθος και την αδρεναλίνη τους. Τους νιώθουμε κι από το σπίτι. Είναι αφοσιωμένοι οπαδοί και θα εκτιμήσουν την προσπάθειά μας και εμείς τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ