aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Λυπηρό για το κυπριακό ποδόσφαιρο – Έγιναν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»

Μπεργκ: «Λυπηρό για το κυπριακό ποδόσφαιρο – Έγιναν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»

Παράπονα για τον λιγοστό χρόνο που παίχθηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής των πρασίνων εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ομόνοια μπορεί να ανατρέψει τη βαθμολογική διαφορά και να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όσοι είδαν το σημερινό παιχνίδι έχουν σχηματίσει τη δική τους εικόνα και ξέρουν τι έγινε. Κάναμε καλό ημίχρονο, όμως έγιναν αρκετά που ήταν δύσκολο να ελέγξουμε. Το δεύτερο ημίχρονο παίχθηκαν μόνο 15΄από τα 50 διαθέσιμα και είναι λυπηρό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν είναι αυτό που θέλουμε, μου προκαλεί έκπληξη».

Αν είναι ανατρέψιμη η διαφορά: «Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Πόσους βαθμούς είμαστε πίσω; Οκτώ; Πόσα παιχνίδια έχουμε να παίξουμε; Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν να κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα και να τερματίσει πρώτη πριν δύο χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί».

Για τα παράπονα που εξέφρασε στο διαιτητή στο τέλος: «Έχω αρκετά παράπονα όμως δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δική μου δουλειά και εύχομαι οι άλλοι να κάνουν τη δική τους δουλειά. Ότι και αν πω αυτό το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ