aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζης δουλεύουν ήδη για την επόμενη περίοδο

Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζης δουλεύουν ήδη για την επόμενη περίοδο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει… Οι Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζης θα βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος» και τη νέα περίοδο. Η Ομόνοια «κλείδωσε» τη συμφωνία και με τους τρεις και απομένει η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Αυτή θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας στις 10 Μαΐου. Άλλωστε ένας τίτλος περιμένει και στην Ομόνοια παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους.

Μένουν δύο «τελικοί» τους οποίους οι πράσινοι θέλουν να κερδίσουν, ώστε να γευθούν το νέκταρ μιας τεράστιας επιτυχίας που περιμένουν για 11 χρόνια. Εκεί είναι επικεντρωμένοι όλοι στον σύλλογο της Λευκωσίας και σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν τάσεις αυτοκαταστροφής.

Όσο για την τριάδα Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη, που αποτελεί την Ομάδα Προγραμματισμού, η παρουσία τους θεωρείται απόλυτα πετυχημένη, όποια κι αν θα είναι η κατάληξη της σεζόν για την Ομόνοια. Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο Σταύρος Παπασταύρου τους εμπιστεύεται, γι’ αυτό και θέλησε στην πρόσφατη κάθοδό του στην Κύπρο να συζητήσει το κεφάλαιο ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Ήδη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δουλεύουν και για την επόμενη περίοδο. Έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν οι ενέργειες για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Η Ομόνοια στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να είναι έστω και εικονικά «παρών». Πώς; Μέσω του σχεδίου «Τριφυλλάρα μου, θα είμαι εκεί!».

Οι οπαδοί της ομάδας «μπορούν να τοποθετήσουν τη δική τους φωτογραφία στο γιγάντιο πανό που θα βρίσκεται στην ανατολική κερκίδα, προσφέροντας μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Το πανό θα γεμίσει με τις φωτογραφίες σας και θα δημιουργήσει όμορφη εικόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ