aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Κάτι που κάναμε στο παρελθόν και που θέλουμε να κάνουμε»

Μπεργκ: «Κάτι που κάναμε στο παρελθόν και που θέλουμε να κάνουμε»

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και το συνεχόμενο μηδέν παθητικό στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη (3-0) επί του Άρη για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε, είναι κάτι που οι πράσινοι έκαναν και στο παρελθόν και που θέλουν να κάνουν.

Αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάχ, απέναντι στην οποία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές, όπως είπε και μετά θα δούν το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, ο Άρης είναι καλή ομάδα, είχε καλά αποτελέσματα. Είναι καλό που επιστρέψαμε με νίκη, κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δείξαμε ποιότητα για να σκοράρουμε και για να κερδίσουμε τα πέναλτι. Ήταν μια δύσκολη νίκη, αλλά σημαντική. Έδειξαν χαρακτήρα αλλά και νοοτροπία οι ποδοσφαιριστές μου. Κτίσαμε πάνω στη νίκη με τον Εθνικό και την εμφάνιση με τη Βασιλεία».

Για ότι η Ομόνοια δεν δέχθηκε γκoλ: «Η συνεχόμενη νίκη και το συνεχόμενο μηδέν παθητικό είναι κάτι που κάναμε στο παρελθόν και που θέλουμε να κάνουμε γενικά. Εφόσον θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε στα ψηλά πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να έχουμε απόδοση σε καλό επίπεδο. Είναι μια περίοδος που δεν είχαμε τραυματισμούς και οι παίκτες άρχισαν να καταλάβουν τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα αλλά πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι αυτός ο ανταγωνισμός βγαίνει στο γήπεδο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος με τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου που ήταν σε τοπ επίπεδο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα είναι αυτό απέναντι στην Καραμπαχ, θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε το καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα και μετά θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το μυαλό μας είναι στην Καραμπάχ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ