aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Κάποιες καταστάσεις ήταν εναντίον μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Μπεργκ: «Κάποιες καταστάσεις ήταν εναντίον μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (5/1) κόντρα στην Πάφος FC, παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι, το οποίο περιμένει να είναι δύσκολο, κόντρα σε μια ομάδα που είναι ανταγωνίστρια όπως τόνισε.

Μίλησε επίσης για το πρόσφατο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο εξέφρασε την άποψη πως έκαναν πολλά καλά πράγματα, ενώ κάποια αλλά όχι τόσο καλά. Κάποιες άλλες καταστάσεις πήγαν εναντίον των πρασίνων, χωρίς αμφιβολία, είπε, και στάθηκε στα 15 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από τα 50, που παίχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Πάφος FC. Πώς περιμένετε τον αγώνα; «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα και ανυπομονούμε για τον αγώνα».

Πιστεύετε ότι το παιχνίδι θα είναι παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου; «Ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι και είμαι σίγουρος που θα είναι περίπου το ίδιο για το ποιος θα πάρει το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, όμως θα πρέπει να περιμένουμε.

Η Πάφος FC βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από εμάς στη βαθμολογία και στοχεύει στις ψηλότερες θέσεις του πίνακα. Πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι;

Πιστεύω είναι καλή ομάδα και είμαστε ανταγωνιστές. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να πούμε. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι δύσκολα και ισοδύναμα».

Δέκα ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πώς χρησιμοποιήσαμε αυτήν την περίοδο; «Είχαμε ένα διάλειμμα 3-4 ημερών όπου μπορέσαμε να σκεφτούμε κάποια άλλα πράγματα και να μείνουμε με τις οικογένειες μας, κάτι που είναι καλό. Μετά αρχίσαμε την προετοιμασία μας και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι».

Η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει πριν από λίγες μέρες. Ποιοι είναι οι στόχοι μας; «Ο Ντούρις δεν θα συνεχίσει μαζί μας και ψάχνουμε για να φέρουμε έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Θα θέλαμε να εγγράψουμε τον Ασάντε για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Προπονείται μαζί μας τις τελευταίες έξι εβδομάδες, δείχνει πολύ καλύτερα τώρα και επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό. Αυτό είναι καλό για εμάς. Μετά θα δούμε τι είναι δυνατόν να γίνει».

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές ομάδες να παλεύουν για τον τίτλο ή τη συμμετοχή τους σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ποια είναι η άποψη σου; «Είναι κλειστό, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε πολλές ομάδες. Πιστεύω είναι ένα ανοιχτό πρωτάθλημα το φετινό. Ήταν πιο κλειστό πέρσι και την προ περασμένη σεζόν. Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε αυτό, όμως φυσικά το κάνει πιο ενδιαφέρον για περισσότερες ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πολλές ομάδες έχουν να παίξουν για πολλά».

Οι οπαδοί μας είναι απογοητευμένοι από το τελευταίο μας αποτέλεσμα, αλλά ακόμη πιστεύουν στην ομάδα και στους παίκτες. Τι μπορούμε να τους πούμε; «Θέλω και πάλι να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους. Βοηθάνε πολύ την ομάδα. Είμαστε και εμείς πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύουμε ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Πετύχαμε δύο υπέροχα τέρματα, όμως υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Επίσης, υπήρξαν κάποιες άλλες καταστάσεις που πήγαν εναντίον μας σε αυτό το παιχνίδι και που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Επίσης, όταν ο ωφέλιμος χρόνος ποδοσφαίρου στο δεύτερο ημίχρονο είναι 15 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από τα 50, δεν νομίζω να είναι σωστό. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να συμβαίνει, δεν είναι αυτό που οι φίλαθλοι ή οι χορηγοί ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να βλέπει. Θέλουν να βλέπουν το παιχνίδι να παίζεται. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, εμείς απλά παίζουμε με το πρώτο σφύριγμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε λίγο πίσω από το πρόγραμμα. Όμως υπάρχουν πολλοί βαθμοί ακόμη, πολλά παιχνίδια να δώσουμε και σίγουρα ανυπομονούμε για το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ