aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Κάνουν αλλαγές όταν μας αντιμετωπίζουν, το έχουμε συνηθίσει…» (vid)

Μπεργκ: «Κάνουν αλλαγές όταν μας αντιμετωπίζουν, το έχουμε συνηθίσει…» (vid)

Tο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σχολίασε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ. Αναφέρθηκε επίσης στις πολλές αλλαγές που κάνουν οι αντίπαλοι των πρασίνων όταν τους αντιμετωπίζουν, ενώ μίλησε παράλληλα, για το τελευταίο ματς της ομάδας απέναντι στην ΕΝΠ και για την βράβευση του ως προπονητής του μήνα.

Όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε όπως πάντα ένα δύσκολο αγώνα. Τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα είναι έτσι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε για το παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικό προπονητή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα: «Δεν ξέρω. Σίγουρα θα κάνουν μερικές αλλαγές ή ίσως δεν κάνουν, είναι λίγο δύσκολο να μαντέψεις ακριβώς πώς θα έρθουν και με ποιους θα παίξουν. Πολλές ομάδες κάνουν αλλαγές όταν μας αντιμετωπίζουν οπόταν το έχουμε συνηθίσει και είναι εντάξει. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι ο εαυτός μας, πώς θα προετοιμαστούμε και πώς θα αποδώσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τους παράγοντες που κερδίζουν παιχνίδια: «Πρέπει να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας και ό,τι έχουμε κάνει τελευταία. Στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε πολλές ευκαιρίες, καλές ευκαιρίες, είχαμε καλή κίνηση και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ στο τέλος. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά αμυνθήκαμε, επίσης, πολύ καλά. Πιστεύω γενικά το παιχνίδι μας ήταν καλό, όμως ακόμα χρειαζόμαστε βελτίωση και να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος».

Για τους διαφορετικούς σκόρερ: «Βοηθάει σίγουρα. Δεν εξαρτάσαι σε ένα ή δύο παίκτες. Είναι καλό για εμάς που έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν».

Για το γεγονός πως ψηφίστηκε ως προπονητής Δεκεμβρίου: «Δεν το ήξερα! Όταν ο προπονητής κερδίζει ένα βραβείο είναι περισσότερο ένα βραβείο για όλους στον Σύλλογο. Τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στους αγώνες που είναι οι κύριοι υπαίτιοι για αυτό το βραβείο και ο έπαινος πρέπει να είναι γι’ αυτούς. Αυτό (το βραβείο) στηρίζεται στα αποτελέσματα που είχαμε και αυτά ήρθαν λόγω της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι όσοι είναι στην Ομόνοια δουλεύουν καθημερινά προσπαθώντας η Ομόνοια να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Το βραβείο αυτό είναι για όλους αυτούς. Αντανακλά τα καλά αποτελέσματα, όπου πολλοί άνθρωποι κάνουν φοβερή δουλειά για μια χρονική περίοδο ενωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ