aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ήταν προγραμματισμένο από πριν...»

Μπεργκ: «Ήταν προγραμματισμένο από πριν…»

Στις τέσσερις μαζεμένες αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αναφέρθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Νορβηγός τεχνικός παράλληλα τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα (1-1) είναι καλό, χάρις το σημαντικό εκτός έδρας γκολ.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο μέρος. Είμαστε στα μισά του δρόμου. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα και είμαστε χαρούμενοι για το εκτός έδρας γκολ».

Για το αν θεωρεί ότι είναι το φαβορί μετά το εκτός έδρας γκολ: «Δεν υπήρχε φαβορί σήμερα, όπως δεν θα υπάρχει στο επόμενο παιχνίδι. Το 1-1 είναι καλό σκορ, καλύτερο από το 0-0. Παραμένει ανοιχτή η πρόκριση. Είναι εντάξει το αποτέλεσμα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πρέπει να το χρησιμοποιούμε».

Για τις τέσσερις μαζεμένες αλλαγές: « Ήταν προγραμματισμένο από πριν το παιχνίδι να κάνω τις αλλαγές. Έτσι ήταν το πλάνο. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Όπως είπα έχουμε καλό ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές και ταυτόχρονα η ομάδα να παραμένει καλή στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ