aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ήταν έντονο, δείξαμε νοοτροπία»

Μπεργκ: «Ήταν έντονο, δείξαμε νοοτροπία»

Έντονο και κλειστό χαρακτήρισε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη σπουδαία νίκη. Τόνισε παράλληλα, πως ενώ η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχορνο, στο δεύτερο οι παίκτες του έδειξαν νοοτροπία, δεν τα έβαλαν κάτω και έβαλαν τα γκολ της νίκης.

Απέφυγε να μιλήσει για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, λέγοντας πως η Ομόνοια είναι συγκεντρωμένη στην επόμενη της αντίπαλο, την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για Μποτεάκ και Λοϊζου.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα έντονο και κλειστό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο δεν ήμασταν όσο καλοί μπορούμε αλλά οι παίκτες έδειξαν νοοτροπία, δεν τα έβαλαν κάτω και βάλαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν για τη νίκη».

Για τη μάχη του τίτλου και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έκανε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι καλή ομάδα. Σκεφτόμαστε πώς θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για εκείνο το παιχνίδι».

Για τον Μποτεάκ: «Ήταν πολύ καλός σήμερα. Έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ χτυπώντας την μπάλα με ποιότητα, δύναμη και ακρίβεια. Δούλεψε σκληρά για την ομάδα, αμύνθηκε σωστά, ήταν δημιουργικός, η νοοτροπία του από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν εξαιρετική».

Για τον Λοΐζου: «Θα δούμε, πρέπει πρώτα να προπονηθεί με την ομάδα. Βελτιώνεται, περιμένουμε να ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Θα δούμε πώς θα πάει, δεν είναι μακριά. Θα ήταν ρίσκο να τον βάλουμε σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ