aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ήμασταν πολύ άτυχοι με την Καραμπάχ, προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Μπεργκ: «Ήμασταν πολύ άτυχοι με την Καραμπάχ, προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Oμόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στην ιστοσελίδα των πρασίνων για το αυριανό (03/10) παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε, επίσης, στα «κλειδιά» για να έρθει η νίκη, στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάχ και τόνισε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη παρά τη νέα αγωνιστική υποχρέωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς περιμένετε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Όπως πάντα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανυπομονούμε και πάλι για το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάχ την Πέμπτη. Κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι και σε μία άλλη μέρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ήμασταν λίγο άτυχοι με τα περισσότερα από τα τέρματα που δεχθήκαμε. Θεωρώ ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να πάμε εκεί φρέσκοι και έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα».

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;

«Πρέπει να αγωνιστούμε με καλό ρυθμό και να έχουμε καλό επιθετικό παιχνίδι. Να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλές επιστροφές στην άμυνα για να μην τους επιτρέψουμε να μας χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, σε έναν τομέα που είναι αρκετά καλοί. Επίσης, να έχουμε την ενέργεια και τη νοοτροπία που χρειάζεται ένα παιχνίδι για να το συναγωνιστείς, να το κερδίσεις. Να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δύο ημέρες μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχουμε ακόμη ένα για το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για το πρόγραμμα αυτό;

«Ναι, πιστεύω ότι είμαστε. Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα με την Καραμπάχ ότι θα αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για την επιλογή της ενδεκάδας και των αλλαγών στον αγώνα της περασμένη Πέμπτης. Το πρωτάθλημα είναι κύρια μας προτεραιότητα, παρόλο που θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και στην Ευρώπη επίσης. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία και πρέπει να πω ότι κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάχ. Όμως, ήμασταν λίγο άτυχοι με τα πρώτα δύο γκολ που δεχθήκαμε και μετά από αυτό ήταν δύσκολο. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πιθανότητα να χάσεις παιχνίδια όταν αντιμετωπίσεις καλές ομάδες, αλλά είναι και πιθανό και να κερδίσεις. Μετά το πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά για να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και τώρα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Να παρουσιαστούμε δυνατοί και έτοιμοι για να πλησιάσουμε το καλύτερο μας επίπεδο».

Οι φίλαθλοί μας ήταν απογοητευμένοι μετά το αποτέλεσμα απέναντι στην Καραμπάχ, όμως πιστεύουν στην ομάδα και θα βρίσκονται στο πλευρό της στον αυριανό αγώνα. Μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για τη στήριξη τους. Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του. Είμαστε και εμείς πολύ απογοητευμένοι όπως και αυτοί για το αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλαμε τόσο πολύ να κερδίσουμε τον αγώνα, κυρίως όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ με 1-0. Όμως, γνωρίζουμε επίσης ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Όπως, έχω πει ήμασταν πολύ άτυχοι στα δύο πρώτα γκολ και στα άλλα δύο ήταν λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης. Ο Ψάλτης ήταν τραυματίας και ο Έρικ εκτός στα δύο τελευταία τέρματα, αλλά αυτά μπορούν να συμβούν. Είμαι ικανοποιήμενος με πολλά πράγματα που κάναμε την Πέμπτη. Οι φίλαθλοί μας ήταν μαζί μας πάντα και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ