aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το 1-1 καλύτερο από 1-0»

Μπεργκ: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το 1-1 καλύτερο από 1-0»

Την άποψη ότι η Ομόνοια ήταν καλύτερη από την Πάφος FC, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εξέφρασε ο προπονητής της Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ισοπαλία (1-1), ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα.

Στο τέλος της ημέρας, τόνισε, το 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0, ενώ, είπε χαρακτήρισε σημαντικά ότι οι πράσινοι πέτυχαν το γκολ στο τέλος, και ότι άσκησαν πίεση στον αντίπαλο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι, είχαμε μια καλή ευκαιρία. Μετά ήρθε το 1-0, πιέσαμε στη συνέχεια, ακολουθήσε η κόκκινη κάρτα στη φάση με τον Κακουλλή. Η Πάφος αμύνθηκε. Εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε, θέλαμε κι αλλά γκολ, όμως στο τέλος της ημέρας το 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όταν παίζαμε και οι δύο ομάδες με έντεκα παίκτες».

Για το ότι η Ομόνοια μετρά μία νίκη σε πέντε αγώνες: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως εμείς θα θέλαμε σήμερα και σε άλλα παιχνίδια το ίδιο. Το ότι πετύχαμε το γκολ στο τέλος και η πίεση που ασκήσαμε είναι σημαντικό».

Για την αλλαγή του Ζαχαρίου: «Ήταν λόγω τραυματισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ