aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Η οπισθοχώρηση ήταν συνδυασμός»

Μπεργκ: «Η οπισθοχώρηση ήταν συνδυασμός»

Ο Χένινγκ Μπεργκ απέδωσε την οπισθοχώρηση της Ομόνοιας στο σημερινό ντέρμπι (1-1) σε συνδυασμό με την ποιότητα της ΑΕΛ και στο ότι η ομάδα του ήταν πίσω. Τόνισε πάντως πως δεν είναι το χειρότερο να παίρνει μία ομάδα ισοπαλία στο Τσίρειο.

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, το τρίτο σε εφτά ημέρες απέναντι σε καλές ομάδες. Σήμερα επίσης παίξαμε με πολύ καλή ομάδα. Είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όμως πετύχαμε ωραίο γκολ. Εκτός από αυτό δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας επιθετικά και αμυντικά. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όμως κρατούσαμε το προβάδισμα ως τις καθυστερήσεις και πιστέψαμε ότι θα παίρναμε τη νίκη, ελέγχαμε ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο», είπε αρχικά ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας.

Ακολούθως συνέχισε και στάθηκε στη μια ημέρα επιπλέον για επαναφορά ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα σε σχέση με το προηγούμενο. «Προηγήθηκε δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τώρα θα έχουμε μια επιπλέον μέρα για το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ανυπομονώ για το ματς με το Απόλλωνα. Δεν είναι το χειρότερο να παίρνεις αυτό το αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο».

Σε ερώτηση αν ήταν εντολή η οπισθοχώρηση ή προϊόν της κούρασης, απάντησε το εξής: «Ήταν συνδυασμός. Η ΑΕΛ έπαιξε με πολύ ποιότητα, εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Η ΑΕΛ έπαιξε με πάθος, ήμασταν πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ