aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Η Ντιναμό το μεγάλο φαβορί, μεγάλο τεστ και πρόκληση για εμάς»

Μπεργκ: «Η Ντιναμό το μεγάλο φαβορί, μεγάλο τεστ και πρόκληση για εμάς»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όπως ανέφερε οι πράσινοι γνωρίζουν ότι θα παίξουν κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουν τον αγώνα ως μια πρόκληση, ενώ όπως τόνισε είναι μεγάλο τεστ για τους ίδιους. Έχρισε παράλληλα τη Ντιναμό ως το μεγάλο φαβορί.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά είπε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι και μπορούν να παίξουν, εκτός του Γιούστε, για τον οποία θα δούνε.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά: «Ήταν λίγο περίεργο το καλοκαίρι και η προετοιμασία αλλά είμαστε ικανοποιημένοί. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Θα δούμε για τον Γιούστε αν είναι έτοιμος. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και μπορούν να παίξουν».

Για τη Ντιναμό: «Θα παίξουμε με μία δυνατή ομάδα. Νίκησαν την Τότεναμ πέρυσι, σ΄ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Χάρι Κέιν. Ξέρουμε ότι είχαν παίκτες στο Euro. Πέρυσι κέρδισαν εύκολα το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα είναι ένα μεγάλο τεστ για μας. Η Ντιναμό είναι το μεγάλο φαβορί του αυριανού αγώνα».

Για το ότι αγωνίστηκε και ο ίδιος στο Μαξιμίρ: «Πάει πολύς καιρός απ΄όταν αγωνίστηκα εδώ με την Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν το θυμάμαι…»

Για την αλλαγή του εκτός έδρας γκολ: «Είναι μία παράξενη αλλαγή αυτή με το εκτός έδρας γκολ. Αυτό ευνοεί τις μεγάλες ομάδες. Δεν είμαι ο ειδικός αλλά θα δεχτώ τον κανονισμό και βλέπουμε».

Για τα πλάνα του: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου για την ενδεκάδα».

Για την ώρα του επαναληπτικού: «Παίξαμε πολλές φορές τέτοια ώρα. Δεν θα είναι 40 βαθμούς στις 18:00 στην Κύπρο. Είναι κι΄εδώ ζέστη αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον επαναληπτικό. Συγκεντρωνόμαστε στο πρώτο παιχνίδι και θα δούμε τον επαναληπτικό».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Δεν σκέφτομαι ακόμα τον επαναληπτικό με την Ζάγκρεμπ, άρα δεν σκέφτομαι ακόμα τον επόμενο αντίπαλο μας».

Δείτε σε επανάληψη ολόκληρη τη διάσκεψη τύπου:


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ