aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν...»

Μπεργκ: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν…»

Ευχαριστημένος από τις πολλές ευκαιρίες που… αυτή την φορά έγιναν γκολ, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη επί της Δόξας. Παράλληλα συμπλήρωσε πως θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα γκολ, ενώ αποθέωσε Ασάντε, Λοϊζου, Παπουλή και Φαμπιάνο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, για τα 3 γκολ που πετύχαμε. Αν και το τρίτο ήρθε έτσι όπως ήρθε, αφού αυτός είναι ο κανονισμός (σ.σ.: για το χέρι – πέναλτι του Χριστοφή), τα δύο πρώτα ήταν ωραία τέρματα. Είχαμε ευκαιρίες, συνεχίσαμε αυτό που είχαμε κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά τις αξιοποιήσαμε. Με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι όμως σήμερα παίξαμε συνολικά ένα καλό παιχνίδι, μπορούσαμε και για περισσότερα γκολ και τώρα έχουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην αποκατάσταση και να πάμε σε αυτό το παιχνίδι.

Για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του: «Κάναμε ομαδικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.  Ο Λοϊζου και ο Ασάντε έκαναν καλό παιχνίδι, ήταν καλοί στη δημιουργία. Ο Λοϊζου είναι ταλαντούχος, βελτιώνεται συνεχώς και έχει ακόμα να μάθει. Ο Ασάντε έκανε καλό παιχνίδι, είχε καλές κινήσεις, ήταν μέσα στις φάσεις και με λίγη τύχη μπορούσε να σκοράρει, ετοίμασε γκολ στον Μάρκο. Ο Φώτης μπήκε αλλαγή και σκόραρε. Είναι έξυπνος παίκτης, έχει εμπειρία και καλή τεχνική, ξέρει πότε να κινηθεί και είναι καλό το ότι έχουμε αυτό τον παίκτη. Ήταν εξαιρετική η κίνηση που έκανε στη φάση του γκολ ενώ και η εκτέλεση πέναλτι ήταν πολύ καλή. Για τον Φαμπιάνο ξέρουμε ότι είναι καλός τερματοφύλακας, έκανε μία πολύ καλή απόκρουση και ήταν σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. Δεν είχε πολλά να κάνει σήμερα όμως όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Είναι κορυφαίος τερματοφύλακας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ