aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Η Ανόρθωση δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Κούσουλος είπε για σφίξιμο»

Μπεργκ: «Η Ανόρθωση δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Κούσουλος είπε για σφίξιμο»

Στην ανωτερότητα της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στάθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα του είχε σταθερά καλή απόδοση στο παιχνίδι, ενώ για τον τραυματισμό του Κούσουλου μετέφερε την εκτίμηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή ότι ήταν απλά ένα σφίξιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς. Η απόδοσή μας σε κάποια σημεία του αγώνα ήταν καλή. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τέρματα. Είχαμε μια σταθερά καλή απόδοση και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ που ακολουθεί και το ντέρμπι της Λεμεσού την Κυριακή: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό. Και το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο πρωτάθλημα το ίδιο σημαντικό ήταν. Ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα κάθε στιγμής για την Ομόνοια είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά. Η προετοιμασία μας για τον επόμενο αγώνα θα είναι όπως πάντα. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έγινε σήμερα. Η Ανόρθωση δεν έκανε ευκαιρίες. Σε κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτεροι, αλλά είχαμε μια σταθερή απόδοση και είμαι ευχαριστημένος. Επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, ώστε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον τραυματισμό του Κούσουλου: «Ο ίδιος έχει πει πως είναι σφίξιμο στο μυ. Αν όντως είναι σφίξιμο τότε θα είναι εντάξει για το επόμενο παιχνίδι. Έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια για εμάς και ο Γκόμες που τον αντικατέστησε τα πήγε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ