aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Οι μικροί δείχνουν τι μπορούν να κάνουν»

Μπεργκ: «Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Οι μικροί δείχνουν τι μπορούν να κάνουν»

Στην κάμερα της Ομόνοιας (OFC TV) μίλησε ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ (1-1). Υπενθυμίζουμε πως το ματς διεκόπη στο ημίχρονο λόγω προβλήματος του φωτισμού στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Πιστεύω ήταν καλό για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι σε μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας γι’ αυτούς και εξαιρετική προπόνηση».

Για την πρόοδο των παικτών: «Δώσαμε πολλά φιλικά παιχνίδια, προπονηθήκαμε πολύ σκληρά, γινόμαστε όλο καλύτεροι και πιο έτοιμοι».

Για την εμφάνιση των νεαρών: «Είναι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, δείχνουν συνεχώς τι μπορούν να κάνουν. Γνωρίζουν καλύτερα πως να αγωνιστούν μαζί ως ομάδα, κατανοούν πιο καλά το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι ανταγωνιστικοί όταν αντιμετωπίζουν καλύτερες ομάδες και καλύτερους παίκτες. Υπάρχει αρκετή σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά είναι πολύ καλό που είδαμε τη νοοτροπία τους. Το πώς παλεύουν, πώς προπονούνται και πώς προσπαθούν να βελτιωθούν ως ομάδα και ως ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο οι νεαροί παίκτες, ο Κούσουλος έδειξε πάλι πως είναι “βράχος”. Ήταν και πάλι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και έκανε κάποιες καλές μεταβιβάσεις με την μπάλα. Ο Ζοέλ έπαιξε αρκετά καλά, τόσο με την μπάλα, όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Κίκο ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης και έδειξε ξανά πώς έχει καλές κινήσεις από τα αριστερά. Ο Βενιζέλου και ο Χάμπος είχαν τα πάνω και τα κάτω τους στη μεσαία γραμμή, αλλά η ποιότητα τους είναι πάρα πολύ καλή. Είναι νεαρά ταλέντα που ίσως γίνουν μεγάλοι παίκτες στο μέλλον. Δουλεύουν πολύ σκληρά και έχουν προοπτική. Ο Ανδρέας (Σάββα) είναι ακόμη πολύ νεαρός, αλλά το γεγονός ότι παίρνει παιχνίδια απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρώτης ομάδας είναι κάτι πολύ καλό. Ο Άγγελος (Ζευκής) δούλεψε σκληρά και έκανε ό,τι μπορούσε για να τρέξει πίσω από την άμυνα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πιστεύω ότι έφτασε κοντά στο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Τζιωνής είναι πολύ δουλευταράς, έπαιξε ενδιάμεσα των γραμμών, αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει πιο καλός και παραγωγικός. Όμως, η εργατικότητα και η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ