aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για τραυματίες: Δύο καθησυχαστικά νέα και μία ευχή

Μπεργκ για τραυματίες: Δύο καθησυχαστικά νέα και μία ευχή

Οι τραυματισμοί των Τσέποβιτς, Βίτορ Γκόμες και Φαμπιάνο ήταν το μελανό μέρος της εκτός έδρας νίκης της Ομόνοιας επί του Ερμή με 2-0 στο «Αμμόχωστος» για την 25ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν καθησυχαστικός για τους Γκόμες και Φαμπιάνο, ενώ για τον Τσέποβιτς αφού είπε ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό ευχήθηκε να είναι διαθέσιμος στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Για τον Βίτορ (σ.σ. Γκόμες) ήταν ένα κτύπημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Ο Φαμπιάνο επίσης δεν είναι σοβαρό, ήταν ένα σφίξιμο. Για τον Μάρκο (σ.σ. Τσέποβιτς) θα δούμε μέσα στη βδομάδα την κατάσταση του. Πιστεύω δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας γιατί είναι σε φόρμα και πέτυχε άλλο ένα εκπληκτικό γκολ».

Για τη νίκη επί του Ερμή, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, πετύχαμε δυο ωραία τέρματα και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά δεν ήταν τόσο καλό όσο θα θέλαμε και πρέπει να δουλέψουμε. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών που φρόντισαν να είναι κοντά στο καλό τους επίπεδο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Σε αυτό το πρωτάθλημα το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο και καλή φόρμα».

Για την επανεμφάνιση του Νικόλα Παναγιώτου: «Δουλεύει πολύ σκληρά και μόνος για να μπορέσει να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής. Τα πάει καλά στις προπονήσεις. Είναι μαζί μας εδώ και ενάμιση χρόνο. Σήμερα μπήκε μέσα και ήταν αρκετά καλός. Αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και είναι σε εγρήγορση. Δεν φοβάται να πάρει μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ