aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για το συμβόλαιό του: «Είμαστε σε διάλογο, θα δούμε»

Μπεργκ για το συμβόλαιό του: «Είμαστε σε διάλογο, θα δούμε»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, κατά την οποία απάντησε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεγασίας του με την Ομόνοια. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορβηγός:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, ήταν δυνατό παιχνίδι όπως κι τα άλλα με τον Oλυμπιακό, καθώς και γενικά όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια στο ξεκίνημα ήταν εντάξει, όχι όμως και στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά στο κανονικό μας παιχνίδι και πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ. Κρατώ τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου. Συνέχισαν να πιστεύουν και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν κανονική εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό».

Σε ερώτηση αν η βελτίωση ήταν λόγω του γκολ ή διαφορετικής τακτικής στο παιχνίδι, απάντησε: «Δεν ήταν λόγω του γκολ, ήμασταν βελτιωμένοι και πριν από το γκολ. Απλώς επιστρέψαμε στην κανονική μας εμφάνιση. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτά που μπορούμε και αυτό ήταν που άλλαξε. Ήμασταν πιο συμπαγείς και κάναμε ευκαιρίες».

Τέλος, ρωτήθηκε αν σκέφτεται να συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, βάσει του ότι τελειώνει το συμβόλαιό του και ο κόσμος των πρασίνων τον θέλει στην ομάδα του: «Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος και είναι και ο σύλλογος ευχαριστημένος. Γίνεται καλός διάλογος και θα συνεχιστεί. Όταν ολοκληρώσουμε τον διάλογο θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ