aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για Παπασταύρου: «Όχι μόνο ηγείται, αλλά δρα ενεργά κάθε εβδομαδά»

Μπεργκ για Παπασταύρου: «Όχι μόνο ηγείται, αλλά δρα ενεργά κάθε εβδομαδά»

Αποθέωσε τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Τόνισε πως ο κ. Παπασταύρου δεν ηγείται μόνο του οργανισμού, αλλά δρα ενεργά κάθε εβδομάδα, έχουν μεταξύ τους καλούς διαλόγους, μαθαίνει συνεχώς και κάνει πολύ έξυπνες ερωτήσεις.

Δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις: «Ήμασταν και πέρσι πρωταθλητές. Λυπάμε για όσους δεν είναι εδώ φέτος να το σηκώσουν και επίσημα»

Η δήλωση του Χένινγκ Μπεργκ:

«Όταν έχεις αυτή τη διαχείριση και τον χειρισμό και φυσικά τον πρόεδρο, τον κύριο Σταύρο Παπασταύρου, που ηγείται του οργανισμού, αλλά όχι μόνο αυτό, δρα ενεργά κάθε εβδομάδα, έχουμε καλούς διαλόγους, κάνει πολύ έξυπνες ερωτήσεις και μαθαίνει συνεχώς καθώς δεν ήταν στο ποδόσφαιρο για όλη του τη ζωή όμως μαθαίνει πολύ γρήγορα. Υπάρχει καλή συνεργασία από όλους και πιστεύω όταν μια ομάδα είναι επιτυχημένη όλοι είναι χαρούμενοι και υπεύθυνοι γι’ αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ