aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για ομίλους: «Θέλουμε και λίγη τύχη. Θα δούμε για μετεγγραφές…»

Μπεργκ για ομίλους: «Θέλουμε και λίγη τύχη. Θα δούμε για μετεγγραφές…»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ απευθύνεται και στον κόσμο των πρασίνων. Παράλληλα σχολίασε και την επιθυμία του «τριφυλλιού» για είσοδο στους ομίλους.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για την Ευρώπη: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την αρχή που είχαμε. Ήταν δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες με δυο παιχνίδια στην παράταση, όμως ήταν προτεραιότητα μας να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και το κάναμε. Ήταν καλό που κερδίσαμε την Αραράτ και που κερδίσαμε τη Λέγκια ήταν ακόμα καλύτερο. Μετά πήραμε τον βαθμό εκτός έδρας με την Πάφο με τις αλλαγές που έγιναν. Ακολούθως ήταν πολύ καλή και η νίκη στο σπίτι μας μετά από 120 λεπτά απέναντι στην Λέγκια την προηγούμενη εβδομάδα. Θεωρώ γενικά πως τα αποτελέσματα μας ήταν φοβερά για αρχή της σεζόν. Τώρα προχωράμε προς το μέσο της χρονιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν είχαμε παίξει ανταγωνιστικά παιχνίδια από τον Μάρτη. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις φιλικούς αγώνες από το να παίζεις επίσημους. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νοοτροπία των παικτών και την συμπεριφορά τους».

Και πρόσθεσε: «Σαν μία ομάδα όπως η Ομόνοια, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Το αν έχουμε τη ποιότητα να είμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι άλλο θέμα. Θα χρειαστεί να είμαστε λίγο τυχεροί επίσης. Αυτό το επίπεδο είναι λίγο υψηλότερο απ’ ότι είμαστε αυτή τη στιγμή. Όταν παίζεις νοκ – αουτ παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολο να μιλάς, πρέπει να προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως αν οι οπαδοί βλέπουν πως προσπαθούμε για το καλύτερο και παλεύουμε όσο μπορούμε τότε θα είναι χαρούμενοι με την προσπάθεια και ελπίζω να είναι επίσης».

Για την συνέχεια: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα μας άρεσε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Δείχνει πως όταν έχεις επιτυχίες παίζεις στην Ευρώπη και επίσης έχεις κάποια μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αυτά είναι παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίζουν και να λαμβάνουν μέρος. Τα αποτελέσματα μας είναι καλά τώρα οι παίκτες μας είναι φορμαρισμένοι και ανυπομονούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια»

Για προσθήκες και αποχωρήσεις: «Δεν ξέρουμε θα δούμε, όταν το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό πάντα υπάρχει η πιθανότητα. Θα δούμε αν είναι δυνατόν να βελτιώσουμε την ομάδα ή το ρόστερ ανάλογα με τον προϋπολογισμό μας. Την περασμένη χρονιά κάναμε πολλές αλλαγές που αυτή τη χρονιά δεν χρειάζονται. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καλοί για μας. Αν θα είναι περισσότεροι θα πρέπει να περιμένουν λίγο για να δούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ