aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για Γρανάδα: «Θα ήταν παράξενο αν άλλαζα κάτι στην ομάδα»

Μπεργκ για Γρανάδα: «Θα ήταν παράξενο αν άλλαζα κάτι στην ομάδα»

Mε την προσέγγιση που αντιμετώπισε τους αγώνες με ΠΑΟΚ και Αϊντχόφεν θα υποδεχθεί η Ομόνοια την Γρανάδα την Πέμπτη (5/11, 19:55) στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα τόνισε ότι η Ομόνοια θα κάνει το καλύτερο δυνατό με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, ενώ σε σχετική ερώτηση για την ενδεκάδα που θα παρατάξει άφησε να νοηθεί ότι θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με την Γρανάδα: «Είναι το τρίτο μας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της Λα Λίγκα. Είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση απέναντι στη Αϊντχόφεν, είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε όμως αυτό συμβαίνει κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μία καλή ομάδα η Γρανάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στη Γρανάδα και πόσο θα επηρεάσουν: «Είναι λυπηρό που ο προπονητής της Γρανάδα έχει προσβληθεί από τον ιό, θα ήταν καλά να είναι εδώ. Είναι ένας καλός προπονητής με επιτυχίες. Υγεία πάνω απ όλα. Όμως, είμαι σίγουρος ότι έχει ετοιμάσει καλά την ομάδα του».

Με ποια φιλοσοφία προσεγγίζει την αναμέτρηση με τη Γρανάδα; «Δεν θα αλλάξω προσέγγιση. Είχαμε καλές παρουσίες και θα ήταν παράξενο αν άλλαζα κάτι στο παιχνίδι με την Γρανάδα».

Για τη σύγκριση της δυναμικότητας των Αϊνχόφεν και Γρανάδα, ανέφερε: «Είναι κοντά η Αϊντχόφεν με την Γρανάδα. Ήταν κλειστά όλα τα παιχνίδια που έγιναν. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την PSV η οποία είχε τις δικές της ευκαιρίες αλλά την περιορίσαμε. Σε αυτό το επίπεδο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να είμαστε στο πιο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο».

Σχετικά με τις σκέψεις του για την εντεκάδα, είπε: «Δεν θα ήταν το πιο έξυπνο πράγμα να πω την εντεκάδα. Θα ξεκινήσουμε με αυτήν που θα μπορεί να μας δώσει αυτά που θέλουμε».

Για το rotation που κάνει και τις απώλειες βαθμών με Ένωση και Ολυμπιακό: «Κάθε αποτέλεσμα για μένα είναι πολύ σημαντικό. Με τον Ολυμπιακό είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες με την ΕΝΠ και θέλαμε να κερδίσουμε, όπως και με τον Ολυμπιακό αλλά η απόδοση μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Όταν παίζεις δυο παιχνίδια τη βδομάδα δεν είναι εύκολο. Η ομάδα με την Ολυμπιακό ήταν δυνατή, δεν κάναμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι όμως υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και αυτά τα αποτελέσματα και μπορεί και στο μέλλον να έχουμε κάτι παρόμοιο. Αν δεν κάναμε τις αλλαγές που κάναμε δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στους ομίλους, ούτε τη Λέγκια να αποκλείσουμε.

Τώρα έχουμε τους ίδιους βαθμούς που είχαμε και πέρσι αλλά παίζαμε μία φορά τη βδομάδα. Τότε ο κόσμος έλεγε να κάνουμε αλλαγές και τώρα να μην κάνουμε τόσες πολλές αλλαγές. Κάποιες φορές είναι σωστά αυτά που λέει και κάποιες όχι. Παίξαμε πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό και αν δεν κάναμε αυτή τη διαχείριση δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτή τη φάση.

Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα για μας αλλά στους ομίλους πρέπει να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Μετά τη Δόξα την Κυριακή θα υπάρξει διάλειμμα. Είναι ανταγωνιστικοί οι παίκτες μας. Στόχος είναι αν μπορούμε να παίζουμε το ίδιο καλά σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Δεν είμαστε μακριά από αυτό τον στόχο».

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Γκόμεθ: «Έχουμε πετύχει στην Ευρώπη και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις και αυξάνει και την κριτική. Το γνωρίζουμε και θα πρέπει να διαχειριστούμε. Εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ