aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για διαιτησία: «Στο τέλος 11 παίκτες διαμαρτύρονται»

Μπεργκ για διαιτησία: «Στο τέλος 11 παίκτες διαμαρτύρονται»

Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτήρισε ο Χένινγκ Μπεργκ τη δουλειά των διαιτητών με την ταχύτητα που έχει πλέον το ποδόσφαιρο και σημείωσε πως στο τέλος πάντα 11 παίκτες διαμαρτύρονται. Ο Νορβηγός προπονητής μιλώντας στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας στο Facebook τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να συγκεντρωθεί στον στόχο της.

Διαβάστε επίσης: Mπεργκ: «Το συμβόλαιό μου είναι γι’ αυτή τη σεζόν και μάλλον για την επόμενη»

Η σχετική τοποθέτηση: «Όσον αφορά στους διαιτητές θα είναι το ίδιο για όλους. Η δουλειά του διαιτητή είναι δύσκολη, συνήθως όταν τελειώσει το παιχνίδι έχει 11 παίκτες ευχαριστημένους και 11 να διαμαρτύρονται. Ειδικά τώρα που παίζεται τόσο γρήγορα το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Θα είναι όμως για όλους το ίδιο και εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι συγκεντρωθούμε σε εμάς και στο πως μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», είπε και ακολούθως απάντησε σε ερώτηση αν η Ομόνοια έχασε βαθμούς λόγω διαιτητικών λαθών.

«Σε κάθε σεζόν, πάντα υπάρχουν παιχνίδια που οι ομάδες αισθάνονται αδικημένες και κάποιες φορές έχεις έντονα συναισθήματα και εκφράζεσαι. Η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε για Τσάμπιονς Λιγκ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ