aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για ΑΠΟΕΛ: «Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν, μπορεί να μην παίρναμε το πρωτάθλημα»

Μπεργκ για ΑΠΟΕΛ: «Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν, μπορεί να μην παίρναμε το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ομόνοιας και το «διπλό» επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο (1-0) δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής απάντησε και για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 26 Δεκεμβρίου.

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας. Ήταν μια μεστή εμφάνιση σήμερα. Ήμασταν καλοί αμυντικά, είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι με την μπάλα. Δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη».

Εάν η σημερινή νίκη θύμισε την περσινή Ομόνοια, καθώς οι επιτυχίες επί της ΑΕΛ ήταν παρόμοιες: «Οι αρχές μας είναι οι ίδιες. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, ήρθαν και κάποιοι καινούργιοι. Θέλουμε να πετυχαίνουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, σήμερα πετύχαμε ένα και κερδίσαμε. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα, πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντί της. Είναι καλό που κερδίσαμε μετά τη διακοπή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη που δείχνει η ομάδα».

Για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 26 Δεκεμβρίου: «Συνήθως ξέρω τι να πω. Αυτή την περίπτωση δυσκολεύομαι. Κανονικά έπρεπε να παίξουμε την επομένη μέρα ή την Τετάρτη. Είναι δύσκολο για τους παίκτες, είναι σκληρό. Για δεύτερη σερί σεζόν λόγω του κορωνοϊού δεν κατάφεραν να πάνε στις οικογένειες τους. Δεν έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε ρεπό μέσα στην σεζόν για να το καλύψουμε. Δουλεύουν σκληρά και θυσιάζονται. Δυστυχώς δεν θα έχουμε χρόνο να περάσουν με την οικογένεια τους. Είμαι σίγουρος πως είναι απογοητευμένοι οι παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες. Θέλουν να έχουν επιτυχίες για την Ομόνοια και τους ίδιους. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς. Αξίζουν σεβασμό οι παίκτες. Δεν θέλουμε άλλες αποφάσεις να μας σταματήσουν. Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν, μπορεί να μην παίρναμε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ