aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: Ετοιμάζει μιαν… άλλη Ομόνοια

Μπεργκ: Ετοιμάζει μιαν… άλλη Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με μόλις δύο προπονήσεις, μάλιστα η χθεσινή περιλάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στην Τούμπα, η Ομόνοια θα κληθεί αύριο να αντιμετωπίσει το Παραλίμνι στο ΓΣΠ.

Ο Μπεργκ αναμένεται να παρουσιάσει μιαν… άλλη Ομόνοια με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, αφού προηγήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και γιατί ακολουθεί και αυτό με την Αϊντχόφεν. Είναι διαθέσιμος, πλέον, σε αγώνα πρωταθλήματος και ο Παπουλής. Ο Τιάγκο ανεβάζει ρυθμό, ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μποτεάκ, που αντικαταστάθηκε στο τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό, όμως είναι πιθανό να προφυλαχθεί. Θα απουσιάσει Λανγκ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό. Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε όλη η αποστολή της Ομόνοιας με την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ