aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ ενόψει Ντιναμό: «Θα κάνουμε τα πάντα, σπέσιαλ οι οπαδοί της Ομόνοιας»

Μπεργκ ενόψει Ντιναμό: «Θα κάνουμε τα πάντα, σπέσιαλ οι οπαδοί της Ομόνοιας»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (19:00) επαναληπτικού αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως τόνισε οι πράσινοι ανυπομονούν για το παιχνίδι, πρέπει να είναι καλύτεροι απ΄ότι στο πρώτο και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν την κατάσταση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε παράλληλα στην παρουσία κόσμο στις εξέδρες. Χαρακτήρισε τους οπαδούς της Ομόνοιας… σπέσιαλ, γιατί νοιάζονται για την ομάδα, όπως εξήγησε.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μία τοπ ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Κροατία αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι σε κάποια σημεία του αγώνα αν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να το γυρίσουμε. Ελπίζω ο κόσμος και η ατμόσφαιρα να μας ανεβάσει».

Για τον ρόλο που θα παίξει η παρουσία κόσμου: «Είναι καλό το ότι το πιστεύει ο κόσμος. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ελπίζω ο κόσμος να είναι μαζί μας συνεχώς. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να είναι μέλος. Ελπίζω να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα».

Η Ομόνοια είναι σπέσιαλ κλαμπ γιατί έχει σπέσιαλ φιλάθλους γιατί νοιάζονται για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν αυτή την νοοτροπία».

Για τον τρόπο που θα παίξει η Ομόνοια: «Εάν δει κάποιος το πρώτο ματς, σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι παίξαμε αμυντικά. Είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας περισσότερο απ΄ότι ανέμενε. Για να περάσουμε θα πρέπει να σκοράρουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έχουμε 90+ λεπτά για 2-3 γκολ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πρέπει να κάνουμε πράγματα. Δεν σημαίνει ότι το γκολ πρέπει να έρθει στα πρώτα λεπτά ή να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν είμαι μαθηματικός. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Για τα κλειδιά, πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, πρέπει να σκοράρουμε… Έχουμε τον κόσμο μας και παίζουμε εντός έδρα και έχουμε 90 λεπτά για να σκοράρουμε».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Συνήθως προπονούμαστε στις 19:00. Είμαστε συνηθισμένοι. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο. Δεν ξέρω αν θα τους επηρεάσει αλλά για εμάς δεν είναι πρόβλημα. Πάντως στο Ζάγκρεμπ ήταν επίσης ζέστη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν θα είναι έτοιμος ο Γιούστε, οι υπόλοιποι θα είναι οκ. Θέλει ακόμα λίγο χρόνο ο Γιούστε».

Για τον Ντίσκερουντ: «Τα πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Θέλει λίγο περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ