aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΜπεργκ: «Είναι παράξενο που ένιωσε ενόχληση ο Χούμποτσαν»

Μπεργκ: «Είναι παράξενο που ένιωσε ενόχληση ο Χούμποτσαν»

Χαρούμενος με την πρόκριση της Ομόνοιας στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα (4-1 κέρδισαν οι πράσινοι στο πρώτο ματς) δήλωσε ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής υπογράμμισε πως πήραν ευκαιρίες και ανταποκρίθηκαν αρκετά τόσο οι νεαροί Κακουλής-Λοΐζου, όσο και έμπειροι Μίκου-Ορτέγα, ενώ για τον τραυματισμό του Χούμποτσαν είπε πως είναι παράξενο που ένιωσε ενόχληση καθώς δεν αγωνίστηκε για 10 μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι χαρούμενος με την πρόκριση. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποιους άλλους. Σκόραρε ο Κακουλής και ο Λοΐζος (σ.σ. Λοΐζου) ήταν πολύ καλός. Σκοράραμε ένα τέρμα και η Δόξα έπαιξε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες κάτι που επηρέασε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε ενέργεια και ρίξαμε τον ρυθμό. Επιδιώξαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Επανήλθαν ο Μίκου και ο Ορτέγα επανήλθαν και ήταν σε καλό ρυθμό. Η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας ξεγελά η βαθμολογία».

Διαβάστε επίσης: «Τσέκαρε» με ισοπαλία το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Ομόνοια

Για τον τραυματισμό του Χούμποτσαν: «Δεν ξέρουμε ακόμα. Ένιωσε ενόχληση στο πόδι και θα ξέρουμε περισσότερα αύριο. Ήταν περίεργο που ένιωσε τον πόνο αυτό γιατί είχε δέκα μέρες να παίξει. Ίσως να είναι κράμπα, ίσως να είναι κάτι άλλο, θα ξέρουμε αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ